18 / 07 / 2024

Ertemel Grubu Yapı nerede

Ertemel Grubu Yapı nerede

Ertemel Grubu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Ertemel tarafından kuruldu. 

Rta Yapı Grubu Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rta Yapı Grubu Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Martı Grubu'ndan kredi yapılandırması açıklaması!

Martı Grubu halka açık şirketleri Martı Otel İşletmeleri A.Ş ve Martı Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ile Denizbank A.Ş arasında mevcut kredilerin yapılandırılmasıyla ilgili protokol görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı...

TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? 

Dar gelirli vatandaşın ev hayali TOKİ sayesinde gerçek oluyor. Peki TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nelerdir? 

Doğuş Grubu, 3 banka ile yapılandırma imzası attı!

Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı...

Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti...

Doğuş Grubu'ndan borç yapılandırması açıklaması!

Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, borç yapılandırmalarıyla ilgili haberlere açıklık getirdi. Şahenk, “Bankalarımıza hak, hukuk çerçevesinde en doğru nakit akışlarını çıkarıp bir program sunduk. Çok kısa zamanda en güzel biçimde bu olay ortadan kalkacak” dedi.

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Demircan tarafından kuruldu. 

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Ertemel Grubu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertemel Grubu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Ertemel tarafından kuruldu. 

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Günsel Yapı Grubu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günsel Yapı Grubu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bomonti'de kuruldu.

Ertemel Grubu Yapı nerede Haberi

Ertemel Grubu Yapı nerede

Ertemel Grubu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Ertemel tarafından kuruldu. 


Ertemel Grubu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ertemel Grubu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Göztepe Mh.İstoç 2.Ada Cd. E Bl N.8 A Bağcılar