13 / 05 / 2024

Ertuğrul Dönmez

Ertuğrul Dönmez

Haker Grup İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Dönmez, Hakan Şentürk, Kemal Bayraktar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Nazenin Konakları: Diriliş Ertuğrul'un yanındayız!

Milyonların hayranlıkla izlediği Diriliş Ertuğrul dizisinin 2016-2017 ana sponsoru Nazenin Konakları gündemde yer alan Altın Kelebek Ödül Töreni için açıklama yaptı...

Ertuğrul Gazi Türbesi yeniden restore edilecek!

Osmanlı’nın kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi’nin Söğüt’teki türbesi dökülüyor. 1 yılda iki defa restore edilen tarihi türbe drenaj sistemindeki hatadan dolayı alttan nem alıyor. Duvarlar şişmeye başladı.

Bursa Ertuğrul mahallesi ilkokul istiyor!

Ertuğrul Mahallesi sakinleri, Mahalle Komitesi ile birlikte, ilkokul ihtiyacına dikkat çekmek için iki yıldır seslerini duyurmaya çalışıyor. Ertuğrul Mahalle Komitesi’nin, düzenlediği basın açıklamasında bir kez daha yetkililere çağrıda bulunuldu

Bursa Ertuğrul Toplu Konut Uygulama sürecinde son durum!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Maliye Hazinesi'yle uyumsuzluk yaşanan Ertuğrul Toplu Konut Uygulama süreciyle ilgili vatandaşların ve Hazine'nin zarara uğratılmaması için 1 Kasım'a kadar süre verdi.

Kütahya Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 12 derslikli TİP projesi olan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni hizmet binası, törenle eğitim-öğretime açıldı.

Ertuğrul Şen: Su yalıtımı binaları depreme karşı koruyor!

İzoder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, "Depremlerin yol açtığı büyük yıkımların en önemli nedenlerinden biri korozyon. Herhangi bir yoldan binaya sızan suyun yol açtığı korozyonu önlemek ancak su yalıtımıyla mümkün" dedi.

Ertuğrul Çalışkan Karaman'da yapılan projeler hakkında bilgi verdi!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çalışkan, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Ertuğrul Bul: Konut satışlarındaki artış riskleride arttırıyor!

FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul, TÜİK verilerine göre yılın ilk dört ayı sonucunda konut satışları 416 bin 535 olarak gerçekleşirken bu rakamın son 3 yılın rekoru olduğunu belirtti.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

Ertuğrul Dönmez Haberi

Ertuğrul Dönmez
Haker Grup İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Dönmez, Hakan Şentürk, Kemal Bayraktar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da kuruldu. Haker Grup İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket inşaat mühendislik ve mimarlık başta olmak üzere tüm mühendislik dallarında ve sermaye piyasası mevzuatında belirtilen yatırım danışmanlığı faaliyetini içermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Haker Grup İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Mahmutbey, İstoç Oto Ticaret Merkezi, E Plaza, Kat:3...