06 / 05 / 2024

Ertuğrul Faruk Aydın

Ertuğrul Faruk Aydın

Doruk Mekan Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Ertuğrul Faruk Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Feridun Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Aykar Grup Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Grup Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Ertuğrul Faruk Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu.

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Ahmet Burak Yaşa, Ertuğrul Faruk Aydın, Orhan Narin tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy'de kuruldu.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Zehir ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Aykar Bina Endüstrisi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Bina Endüstrisi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 99 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Faruk Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Aydın Şehir Stadyumu ihaleye çıkacak!

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2’nci Dönem Toplantısı yapıldı. Vali Ömer Faruk Koçak, ilçedeki projeler hakkında bilgiler verdi.

Ertuğrul Alkılıç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Alkılıç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ertuğrul Alkılıç tarafında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ertuğrul Faruk Aydın Haberi

Ertuğrul Faruk Aydın

Doruk Mekan Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Ertuğrul Faruk Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Feridun Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Küçükçekmece'de kuruldu. 


Doruk Mekan Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Resmi veya özel kişi veya kuruluşlarca yaptırılacak her türlü yapı işlerine ait yapım, onarım, tadilat, restorasyon ve yenileme inşaat işleri ile plan, proje ve etütlerin yapılması, yaptırılması ve bu konularda açılacak ihalelere tek başına veya ortak girişim, iş ortaklığı veya adi ortaklık kurarak ihalelere iştirak edilmesi, 2-Tüm yapı işlerinin (konut, endüstri yapısı, altyapı v.b.) müteahhit veya  taşeron sıfatı ile tek başına veya gerçek ve tüzel kişilerle oluşturulacak konsorsiyum, joint venture vb. ortaklıklarla yapımının gerçekleştirilmesi, açılacak ihalelere...