08 / 05 / 2024

ertürtk mavuk

ertürtk mavuk

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, yeni KDV düzenlemesinden sonra, % 1 KDV oranı ile satılacak eski ruhsatlı projelere olan talebin artacağını ve stokların maksimum 2 yıl içinde eriyeceğini belirtti...

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Yondemir tarafından kuruldu.

Rtk Tekstil İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rtk Tekstil İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rutkay Cengiz Ergün tarafından kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özer Şentürk tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Mavuk ve Hacı Ertürk Mavuk ortaklığında kuruldu.

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kökver tarafından kuruldu.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ertürk tarafından kuruldu.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

ertürtk mavuk Haberi

ertürtk mavuk

Kurtköy’de %1 KDV oranı ile satılan 351 daireli ev-ofis projesi WorkSquare’in inşasına devam eden MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, “Konutta KDV’yi yüzde 18’e çıkaran düzenleme yeni başlayacak projelerle devam eden projeler arasında fiyat farkı oluşmasına yol açacak. Yatırımcılar eski ruhsatlı bir projeden daire aldığında yeni ruhsatlı projelere göre  % 17 gibi ciddi bir fiyat avantajı elde etmiş olacak. Bu durum eski ruhsatlı projelerde stoklar eriyene kadar sürecek” dedi.


Şu an WorkSquare projesinde kaba inşaatın % 40’ının tamamladığını ve yatırımcılardan bekledikleri ilgiyi gördüklerinin altını çizen Mavuk, projeyi en geç 2014 yılının sonlarında teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Kurtköy Bölgesi daha cazip hale gelecek


Önümüzdeki dönemlerde yine Kurtköy’de yatırımları olacağını ifade eden Mavuk, ‘’Her geçen gün bölgeye olan talep artıyor. Öncelikli ilgi bölgedeki...