19 / 05 / 2024

Eryap bayileri afyon

Eryap bayileri afyon

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.

Eryap bayileri Afyon'da bir araya geldi!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Afyon Çimento kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kampüsü jeotermalle ısınacak!

Afyon Kocatepe Üniversitesi ( AKÜ ), Ahmet Necdet Kampüsü 'nde ( ANS )yüzde 20 daha enerji tasarrufu sağlayacak jeotermal enerjiyle ısıtma projesinin altyapı çalışmaları başladı.

Afyon Çimento bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı. Afyon Çimento Sanayi bağlantı kurulacak şirket yetkilileri haberimizin içinde yer alıyor.

Erdal Güleç Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atandı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yaızlı açıklamaya göre Erdal Güleç Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. kurumsal yönetim komitesine atandı.

Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı!

Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı.

1970 yılında dünyanın en büyük afyon deposu Beşiktaş Sahili'ndeymiş!

1970 yılında Beşiktaş'tan Çırağan'a giden dar sokaklarından birinde Türkiye'nin tek, dünyanın en büyük afyon deposu bulunmaktaymış. Anadolu'nun köylerinde yetiştirilen afyonlar satın alınarak bu depoda toplanıyormuş.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.İşte Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketleri...

Eryap bayileri afyon Haberi

Eryap bayileri afyon

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.


Türkiye geneline yayılmış olan American Siding bayilerinin katıldığı toplantılarda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesi hakkındaki yenilikler de bayilere aktarıldı.


Eryap CEO'su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi: "Eruslu Grup olarak 60'lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep'teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık, 35 kişi ile Gaziantep'te başladığımız faaliyetlerimize, 2018 yılında Türkiye'nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde sadece rakamlarla belirlenen...