04 / 05 / 2024

eryap etkinlikleri

eryap etkinlikleri

Eryap, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 37.’si gerçekleşen Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’te enerji tasarrufu ve kaliteli yaşam için “Doğru Yalıtım”a dikkat çekiyor.

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertüzün tarafından kuruldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Eryap Mühendislik İnşaat 75 milyon TRY'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 75 milyon TRY nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eryap Mühendislik İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eryap Mühendislik İnşaat, 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle düzenlenen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryapı Restorasyon Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Eryapı Restorasyon Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Öztürk tarafından kuruldu. 

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

eryap etkinlikleri Haberi

eryap etkinlikleri

Eryap dünyanın en önemli doğa koruma kuruluşlarından olan WWF’in ülkemizdeki temsilcisi olan WWF-Türkiye'ye standında bir bölüm açarak da, enerji tasarrufu ve iklim değişikliği ile mücadele konusunda tüm sektöre çağrı yaptı.


Enerjisinin yüzde 75’ini ithal eden Türkiye’de yüzde 85 oranına denk gelen 15 milyon binanın yalıtımsız olduğu gerçeği ile hareket eden Eryap, bu yıl fuarda “Yalıtım ile ülke ekonomisinde 10 milyar dolarlık tasarruf” sağlanacağı mesajı verdi.


Eryap standında sürdürülebilir bir gelecek için WWF’e destek çağrısı


Enerji tasarrufunu felsefe edinen Eryap, iklim değişikliğine dikkat çekmek için bu sene WWF-Türkiye'yi standında ağırlıyor. Dünyanın en önemli doğa koruma kuruluşlarından biri olan WWF'in Türkiye temsilcisi olan WWF-Türkiye'ye standında bir bölüm açan Eryap, vakfın çalışmalarına dikkat çekmek  ve fuar dönemi boyunca diğer katılımcılara örnek olmak üzere WWF-Türkiye'nin yürüttüğü...