09 / 05 / 2024

Eryap yalıtım

Eryap yalıtım

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 90 bayisini Antalya’da 5 yıldızlı otellerde ağırladı.Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan bayiler ve aileleri düzenlenen gezi ve etkinliklerde birlikte eğlenme fırsatı yakaladılar.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

64.Hükümet 2016 Eylem Planı, yalıtım sektörüne atılım yaptırır!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Yapı ve yalıtım sektörü atılım sürecine girecek!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Yangın yalıtımı binaları yangından korur!

Eryap Grup CEO'su Eruslu, binalara yapılan yangın yalıtımında yanmaz, ısı geçisine yüksek direnç gösteren, alevle teması durumunda zehirli gaz çıkarmayan, doğal hammaddeden üretilmiş 'Taş yünü' kullanılması gerektğini söyledi.

Depreme dayanıklı binalarda su yalıtımı mutlaka yapılmalı!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu depreme dayanıklı binalarda yaşamak için binaların su yalıtımı mutlaka yapılmalı. Aksi takdirde binalar 10 yılda taşıma kapasitesinin yarısını kaybediyor” dedi.

Yalıtım yaz aylarında da enerji tasarrufu sağlıyor!

Eryap Grup, 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir gelecek için; yaşanan iklim değişiklikleriyle birlikte önemi iyice anlaşılan ısı yalıtımı konusunun sadece soğuk günler için değil, sıcak günler için de gerekli olduğuna dikkat çekti.

Emrullah Eruslu: Yangın yalıtımında eksiğiz!

Hayati öneme sahip yangın yalıtımının eksikliği, her yıl binlerce hane ve işyerinde can ve mal kaybına yol açıyor. Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu, stanbul’da bu yıl yalnızca Ocak ayında bile 2.605 yangının meydana geldiğini belitti.

Emrullah Eruslu: İklim özelliklerine uygun ısı yalıtımı şart!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Eryap CEO’su Emrullah Eruslu bu yıl 2.si düzenlenen “İklimlendirme Konferansı”nda yaptığı konuşmada enerji verimliliği için doğru yalıtım yapılmasının önemini vurguladı.

Çankaya'daki Korman Sitesi yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde prestijli bir konumda bulunan Korman Sitesi, cephelerindeki yalıtım ihtiyacı için Wooler taş yününü seçti. Sitede Eryap A.Ş’nin ürettiği Wooler Premium F 150’den yana kullandı.

Emrullah Eruslu: Su yalıtımı olmayan binalar 10 yılda taşıma kapasitesinin yarısını kaybediyor!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu "depreme dayanıklı binalarda yaşamak için binaların su yalıtımı mutlaka yapılmalı. Aksi takdirde bina 10 yılda taşıma kapasitesinin yarısını kaybediyor" dedi.

Eryap yalıtım Haberi

Eryap yalıtım

Türkiye geneline yayılmış geniş bayii ağı ve ürün yelpazesi ile yalıtım sektörünün lider kuruluşu Eryap, her yıl farklı kampanyalarla sürprizler hazırlayarak bayilerine Türkiye’nin ve dünyanın en keyifli ülke ve şehirlerini yakından görme fırsatı sunuyor. Daha önce İspanya, Küba, Cruise gemisi ile Yunanistan gibi ülkelere geziler düzenleyen Eryap, eylül ayında 90 bayisini aileleri ile birlikte Antalya’da 5 yıldızlı otellerde 4 gece 5 gün boyunca misafir etti.


Kervansaray Hotel Lara ve Bera Hotel Alanya’da konaklayan bayiler aileleri ile birlikte; şirket yöneticileri ve satış kadroları ile tatil ortamında da bir arada olmanın keyfini çıkardılar.


Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan bayiler ve aileleri düzenlenen gezi ve etkinliklerde birlikte eğlenme fırsatı...