10 / 05 / 2024

Erzin Termal Otelde tapular

Erzin Termal Otelde tapular

Amanos Dağları 'nın Akdeniz 'e uzanan eteklerindeki şifalı su cennetinde kurulan Erzin Termal Otel 'de tapu sevinci yaşandı. Tapular düzenlenen törenle dağıtıldı.

Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı!

Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kaldı...

Aydın'daki kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı!

Aydın'da birçok inşaat projesine imza atan ve tamamlamadan onlarca projeyi yarım bırakıp ortadan kaybolan müteahhit Yalova'daki bir termal otelde yakalandı.

İsos Termal Otel ve Tatil köyü hizmete açıldı!

Hatay'ın Erzin ilçesinde sağlık alanında hizmet verecek İsos Termal Otel, Sağlık Merkezi ve Tatil köyü hizmete açıldı. Amanos dağlarında Ilıcalar bölgesine kurulan tesis romatizma, siyatik, nevralji, selülit sorunları olanların uğrak yeri olacak.

Erzin Termal’de yaşam başladı!

Türkiye’nin en büyük jeotermal yatırımlarından birisi olarak Doğu Akdeniz Bölgesi’nde termal sağlık ve tatil turizmine öncülük edecek dev bir yatırım olan Erzin Termal Sağlık Merkezi ve Tatil Köyü’nde yaşam başladı.

Hatay Erzin İsos Termal Apart Otel Tesisleri halk toplantısı 28 Nisan'da!

Hatay İli Erzin ilçesi Sınırları içerisinde Erzin İsos Termal Sağlık Turizm İnşaat Gıda Organizasyon San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Apart Otel Tesisleri Kapasite Artırımı projesi halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Erzin Termal Otel'de tapular dağıtıldı!

Amanos Dağları 'nın Akdeniz 'e uzanan eteklerindeki şifalı su cennetinde kurulan Erzin Termal Otel 'de tapu sevinci yaşandı. Tapular düzenlenen törenle dağıtıldı.

Turizm masaya yatırılacak!

Mustafa Çaltı 'Turizm Sektöründe işverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi'nin bilgilendirme toplantısının 29 Ağustos 2014 Cuma günü Saat 9.30 da Edremit Adramis Termal Otelde yapılacağını açıkladı.

Güral Afyon Termal'de çıkan yangın sebebiyle HSYK semineri iptal edildi!

Güral Afyon Termal'de dün saat 09.45'te buhar jeneratörü kazanının bacasında aşırı ısınmaya bağlı olarak yangın çıktı. Otelde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), savcı ve hâkimlere yönelik hizmet içi seminer yapılıyordu.

Afyonkarahisar'da bir otelde yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da bir otelde yangın çıktı. Afyonkarahisar' da termal bir otelde meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre dumandan etkilenen 2' si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırıldı...

Termal Turizmi Travel Turkey İzmir'de yapılacak!

Termal Turizmi Travel Turkey Fuarı, 5 - 8 Aralık'ta İzmir' de gerçekleştirilecek. İzmir'de 5-8 Aralık'ta gerçekleştirilecek fuara Mısır ve Çanakkale " partner " olarak katılacak...

Polimeks İnşaat Eskişehir Bademlik'te SPA ve termal otel inşa ediyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks, kentte yatırımına başladığı Eskişehir SPA ve Termal Otel Projesi ile şehrin sağlık turizmine katkı sağlamaya hazırlanıyor. Projenin temeli Haziran 2012'de atıldı...

Saravenas Termal Spa Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saravenas Termal Spa Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Akyol, Istvan Czıgany, Mıklos Vancsura tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Caprice Gold Termal!

İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Bayrampaşa Bölgesi'nde yer alan Caprice Gold Termal bilgileri kapsamında projede yer alan odaların alanları 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor

Erzin Termal Otelde tapular Haberi

Erzin Termal Otelde tapular

Yer altındaki şifalı termal suyu otel, sağlık merkezi ve tatil köyü konseptiyle bir arada buluşturan Erzin Termal'de hak sahiplerine tapuları törenle dağıtıldı. 


Tapu dağıtım töreni nedeniyle Adana Hilton Otel'de verilen yemeğe tapu sahipleri aileleriyle birlikte katıldı. Törende bir konuşma yapan Doğan Jeotermal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, termal sağlık turizmi ve termal suyun yararları hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda Jeotermal Enerji Kaynakları Araştırma ve Değerlendirme Vakfı (JEVAK) Başkanı, Devre Mülk ile Devre Tatil Yatırımcıları Derneği Başkanı ve Ankara Termal Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği Başkanı olan Mehmet Ali Doğan, Erzin Termal'in özelliklerini de anlattı. Son 20 yıldır Türkiye'deki bütün jeotermal projeler ve termal tesislere imza atarak, son 10 yılda 5 termal sağlık tesis yapımını hedeflediklerini kaydetti. 


Olay...