29 / 04 / 2024

erzincan 2014 projeleri

erzincan 2014 projeleri

Erzincan'da yer alan Taksim Mahallesi' nde 3 yıl önce Erzincan Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesinde sona gelindi. Taksim Mahallesi konutları teslimat tarihleri belli oldu...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Erzincan Devlet Hastanesi için yeni bina!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Valiliği'ni ziyaretinin ardından, Atatürk Parkı'ndaki bayramlaşma programına katıldı. Yıldırım, Erzincan'da bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı.

TOKİ'den Erzincan Kemah'a konut geliyor!

Erzincan Kemah İlçesine TOKİ tarafından konut yapılması planlanıyor. Kemah ilçesinde yapılması planlanan baraj projeleri ile üç mahallenin sular altında kalacak olması ve mahalle sakinlerinin ilçeden ayrılmamaları için TOKİ tarafından ilçede proje başlatılıyor.

Erzincan Geçit Deresi rekreasyon projesinde çalışmalar başladı!

Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı dev yeşil alan projeleri ile 3 yıl içerisinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedefliyor.

Erzincan Özel İdaresi yapım ihalesi sonuçlandı!

Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2014/ 109284 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Erzincan adresinde gerçekleşen İhaleye üç firma teklif verdi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

erzincan 2014 projeleri Haberi

erzincan 2014 projeleri

25 Aralık günü başlayan teslimat işlemi, 15 ocak gününe kadar devam edecek. Konu ile ilgili bir yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Taksim Mahallesi'nde kurulan irtibat ofisinde gerçekleştirilecek işlemler ile teslimatların gerçekleşeceğini belirtti. Blokların blok teslimat günlerinin belirlendiğini ve her hak sahibinin kendine ayrılan günde başvuru yapması gerektiğini vurgulayan Çakır; " Bankaya yapılacak KDV ödemesi akabinde bu ödemenin dekontu ile kimlik belgesi, gayrimenkul satış sözleşmesi ve vekalet var ise vekaletname ile bu ofise başvuran hak sahipleri konutlarını teslim alacak. Bu işlem ile birlikte Taksim Mahallesi Kentsel Dönüşümü rekor denilebilecek bir süre içerisinde tamamlanmış olacak" diye...