30 / 04 / 2024

erzincan toki 137 konut projesi

erzincan toki 137 konut projesi

TOKİ tarafından Erzincan’ın Kavakyolu Beldesi’nde inşa edilecek olan 137 konutun ihalesi dün gerçekleşti

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzincan Kavakyolu Konutları'nın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Kavakyolu Beldesi’nde inşa edilecek olan 137 konutun ihalesi dün gerçekleşti

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu!

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu 7 Eylül'de başlayacak. Projede fiyatlar 74 bin 611 TL'den başlıyor.

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

TOKİ Erzincan Tercan'da 53 adet konut satıyor!

TOKİ Erzincan Tercan'da 55 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 19 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Erzincan Çukurkuyu TOKİ taksitleri!

Erzincan Çukurkuyu TOKİ taksitleri 314 TL'den başlıyor. Ödemeleri 180 ay vade fırsatı ile yapılabilen projede 48 adet daire açık satış yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Erzincan Çukurkuyu'da 7 bin 718 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Başvuruları devam eden projede 180 aya varan vade uygulanıyor. Peki TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları ne zaman bitecek?

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Konutları başvuru!

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Konutları başvuru işlemleri için son gün 30 Eylül 2015. Daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu projede aylık taksitler 314 TL'den başlıyor.

erzincan toki 137 konut projesi Haberi

erzincan toki 137 konut projesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzincan’ın Kavakyolu Beldesi’nde hayata geçirilecek olan 137 konutun ihalesi gerçekleşti. 25 Temmuz, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


Yükseklikleri zemin+4 olan konutlar 2 oda 1 salon planında inşa edilecek.


Yöreye özgün olarak hayata geçirilecek olan projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. Cephelerde zemin kat seviyesinde taş kaplama, ahşap görünümlü cephe elemanları,  payandalar, dekoratif pencereler ve söveler kullanıldı. Projede yerleşim alanı, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezi haline...