03 / 05 / 2024

erzincan toki inşaat yapım işi ihalesi

erzincan toki inşaat yapım işi ihalesi

Erzincan İli İliç İlçesi Fatih Mahallesi 14 Adet AİT ve Nizamiye Kulübesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Erzincan Merkez TOKİ inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Erzincan İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 118 Adet HAİT İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale bugün edilecek...

TOKİ Erzincan Merkez inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Erzincan İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 118 Adet HAİT İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yarın edilecek...

TOKİ Erzincan Çağlayan 240 adet konut yapım işi ihalesi bugün!

Erzincan İli Çağlayan İlçesi 240 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü bugün gerçekleşecek...

TOKİ Erzincan Çağlayan 240 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Erzincan İli Çağlayan İlçesi 240 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Erzincan'da 5.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde 5 milyon 746 bin 360 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Erzincan 250 yataklı devlet hastanesinde inşaat sürüyor!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Kent Konseyi Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erzincan 250 yataklı devlet hastanesindde inşaat yüzde 43 seviyesinde tamamlandı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Erzincan'da hastane inşaatı çöktü! 8 yaralı!

Erzincan'da hastane ek hizmet binası inşaatında çökme meydana geldi. Çökme sonucunda 8 işçi yaralandı.

Türk Kızılayı'ndan Erzincan'da inşaat ihalesi 16 Ocak'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından, Erzincan Mineralli Su İşletmeleri Fabrika Müdürlüğüne çelik depo inşaat yapımı için proje ihalesi 16 Ocak'ta yapılacak..

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Erzincan'da 85.3 milyon TL'ye AVM inşaatı yaptırılacak!

Erzincan Belediye Başkanlığı, 30 yıl süre ile Sınırlı Ayni Hak Tesisi kurulması için alışveriş merkezi inşaatı yaptırılacak. İhalesi 19 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 85 milyon 369 bin 172 olarak belirlendi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

TOKİ inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek.

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

erzincan toki inşaat yapım işi ihalesi Haberi

erzincan toki inşaat yapım işi ihalesi

Erzincan İli İliç İlçesi Fatih Mahallesi 14 Adet AİT ve Nizamiye Kulübesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için