27 / 04 / 2024

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.



Her gün gelişen, Amasya'nın cazibe itibari ile zemin açma ve kazı işlemlerine merkizi haline gelen en güzide yerleşim başlandığına, normal şartlarda 550 günde yerlerinden olan Ziyaret Beldesinin konut inşaatının tamamının bitirilerek hak sahiplerine ihtiyacını karşılamak amacı ile Ziyaret Belediye konutların teslim etme aşamasına gelineceği Başkanı Mehmet Uyanık'ın girişimleri ile projendirilerek, hayata geçen Ziyaret 2.Etap Toki konutları inşaatına başlandı.

 

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Ayanlar mevkiinde Canlı Hayvan Pazarı olarak bilinen alana yapımına başlanılan 356 dairelik Toplu konut inşaatının 20 Temmuz 2016 Tarih bilgisi veren firma yetkilileri, Projenin ödüllü bir proje olduğuna dikkat çekerek, yörenin yerel mimarisine uygun tasarlandığını belirterek, inşaat tamamlandığında, alışveriş merkezi, camisi,yeşil alanı ve spor alanları ile bölgeye örnek bir toplu konutun hayat bulacağı, 356 Ailenin ikamet edebileceği bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.




Günebakış 



Geri Dön