27 / 04 / 2024

Kenan Karakurt: Manisa'da en yüksek katlı konutların inşaasına başladık!

Kenan Karakurt: Manisa'da en yüksek katlı konutların inşaasına başladık!

Kar-Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karakurt, ETV ve Denge Gazetesi'ni ziyaret etti. Manisa'nın en yüksek katlı brüt 75 metre karelik 1+1 konutların inşasına başladıklarını belirtti.



Kar-Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karakurt, ETV ve Denge Gazetesi'ni ziyaret etti.Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Denge Gazetesi Tüzel Kişi Temsilcisi İsmail Çalışkan ile kuyu bir sohbet yapan Karakurt. şuanda 9'ncu katını inşa ettikleri yeni konut projelerinin özelliklerini anlattı. Manisa'nın en yüksek konut projesinin Güizelyurt Mahallesi'nde yükseldiğini ifade eden Karakurt, briit 75 metre kare 1 + 1 daireleri 2016'da teslim edileceğini söyledi. Şimdiden yoğun bir talep ile karşılaştıklarını belirterek, 16 katlı konut projesinin özelliklerin şöyle sıraladı. "16 Katlı Manisa'nın en çalışmaları başlıyor. Yakında billboard ve yerel gazetelerimizle de reklama çıkıyoruz. Çeyrek altın fiyatına yatırımlık daireleri Manisalılarla buluşturacağız. 


Manisa'nın en yüksek konutu olacak olan projemiz tam bir yaşam merkezi olacak. Şimdiden dairelerimize yoğun var. 2015'in ilk yatırımını Manisa'da yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manisa'da kazan ıyoıuz, M an isa' da harcıyoruz. Manisalıları konut sahibi yapıyoruz" Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Denge Gazetesi Tüzel Kişi Temsilcisi İsmail Çalışkan ise, Kar-Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karakurt'a teşekkür etti. Her Çarşamba günü çıkan Manisa'da Denge Gazetesi Emlak ve Gayri Menkul Eki'nde kendilerini görmek istediklerini söyledi. 


Karakurt, konutların en geç 2016'da teslim edileceğini söyledi. yüksek konut projesini hayata geçirdik. 6 bin metre karelik arsaya 700 metre karelik bina inşa ediliyor. 5 bin 300 metre kare bahçesiylc, otopark, peyzaj, fıtness salonu, Türk hamamı, savunası. sinema, kapalı havuz, açık havuzuyla tam bir yaşam kenti. Daireler brüt 75 metre kare l+l Residence daireler. Artı klima, ankastre seti. çift asansör, 46'ncı metrede teras keyfi yapılabilir bir konut projesi. Şuanda projemizin 9'ncu katını inşa ediyoruz. Binamız ısı yalıtımlı, merkezi sistem doğalgaz ve güvenlikli. 2016'da teslim. 


Manisa'da Denge


Geri Dön