09 / 05 / 2024

Kar Taş İnşaat projeleri

Kar Taş İnşaat projeleri

Kar-Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karakurt, ETV ve Denge Gazetesi'ni ziyaret etti. Manisa'nın en yüksek katlı brüt 75 metre karelik 1+1 konutların inşasına başladıklarını belirtti.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından kuruldu.

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazıtaş İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Yavuz Yazıcı tarafından Pendik'te kuruldu.

Gi Taç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gi Taç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Giyasettin Su tarafından kuruldu.

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Kar Taş İnşaat projeleri Haberi

Kar Taş İnşaat projeleri

Kar-Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karakurt, ETV ve Denge Gazetesi'ni ziyaret etti.Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Denge Gazetesi Tüzel Kişi Temsilcisi İsmail Çalışkan ile kuyu bir sohbet yapan Karakurt. şuanda 9'ncu katını inşa ettikleri yeni konut projelerinin özelliklerini anlattı. Manisa'nın en yüksek konut projesinin Güizelyurt Mahallesi'nde yükseldiğini ifade eden Karakurt, briit 75 metre kare 1 + 1 daireleri 2016'da teslim edileceğini söyledi. Şimdiden yoğun bir talep ile karşılaştıklarını belirterek, 16 katlı konut projesinin özelliklerin şöyle sıraladı. "16 Katlı Manisa'nın en çalışmaları başlıyor. Yakında billboard ve yerel gazetelerimizle de reklama çıkıyoruz. Çeyrek altın fiyatına yatırımlık daireleri Manisalılarla buluşturacağız. 


Manisa'nın en yüksek konutu olacak olan projemiz tam bir yaşam merkezi olacak. Şimdiden dairelerimize yoğun var. 2015'in ilk yatırımını Manisa'da...