16 / 05 / 2024

Erzincan tramvay projesi ne zaman

Erzincan tramvay projesi ne zaman

Erzincan Belediyesince kent içi ulaşımdaki trafik yoğunluğunun hafifletilmesi amacıyla yapılması planlanan tramvay projesinin zemin etüt çalışması başladı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen projede 158 konut yer alacak.

TOKİ bu ildeki yeni projesini 30 Ekim'de ihaleye çıkarıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan 2023 projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. İşte TOKİ'nin Erzincan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 95 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Erzincan İliç'te 240 taksitle 2+1 ve 3+1!

TOKİ'nin 250 bin konut projesi kapsamında hayata geçireceği Erzincan projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Erzincan İliç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan İliç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan İliç TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Erzincan tramvay projesi ne zaman Haberi

Erzincan tramvay projesi ne zaman

Erzincan Belediyesi tarafından Erzincan Üniversitesi ile Erzincan Havalimanı arasındaki 24 kilometrelik mesafede yapılması planlanan hafif raylı sistem projesinin zemin etüt çalışmasının başlaması dolayısıyla Fevzipaşa Caddesi'nde tören düzenlendi.


Tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, raylı sistem projesi ile Erzincan'ın tarihi bir güne imza attığını belirterek, projenin kente hayırlı olmasını diledi.


Erzincan'da toplu ulaşımda ileride yaşanabilecek sorunları şimdiden çözebilmek için Ekşisu'dan üniversiteye kadar olan güzergahta raylı sistem uygulamasına geçileceğini belirten Arslantaş, "Bu yatırımların ilimizde yapılmasında desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Binali Yıldırım'a şükranlarımı sunarım." dedi.


Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy da Erzincan'da yeni bir sistemin hayata geçmesinin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, "Kent içi ulaşım master planı ve tramvay projesi ile ilgili çalışmalarımızın startını 9 Mayıs 2016 tarihinde vermiştik. Gazi Üniversitesi ile yaptığımız protokol...