24 / 07 / 2024

Erzincanda modern itfaiye binası için çalışmalar başladı

Erzincanda modern itfaiye binası için çalışmalar başladı

Erzincan Belediyesi şehirde yangın, doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği, çağın gereksinimlerine cevap verebilecek modern bir itfaiye binası için çalışmalara başladı.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından modern olarak yapılan itfaiye binası düzenlenen törenle açıldı..

İzmit’e modern itfaiye müfrezesi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde itfaiye müfreze binası inşa ediyor.

Çankırı'ya modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Çankırı Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan modern itfaiye binası için hafriyat çalışmaları başladı.

Muradiye'ye modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Muradiye’de derme çatma itfaiye hangarı yerine modern bir itfaiye binası yapıyor.

Çorum Osmancık’a modern itfaiye istasyonu!

Osmancık İtfaiyesi, Belediye Hizmet Kampüsüne inşa edilen yeni itfaiye binasının inşaatı tamamlandı

Denizli Büyükşehir’den 7 noktaya itfaiye hizmet binası!

Vatandaşların can ve mal güvenliğini yüksek düzeyde koruma amacıyla çalışmalar yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 7 bölgeye daha modern standartlarda itfaiye hizmet binası inşa edecek.

Erzincan Fatih Mahallesi'ne modern itfaiye binası!

ERZİNCAN Belediyesi yangın, doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği çağın gereksinimlere uygun modern bir itfaiye binası yapımına başladı.

Denizli'deki itfaiye binaları onarılıyor!

Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere daha modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor.

Manisa Büyükşehir'den 37 adet yeni itfaiye merkezi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede kuracağı modern müfreze ve itfaiye amirlikleri sayesinde muhtelif olaylara daha hızlı müdahale edebilecek.

Osmancık'a modern itfaiye binası inşa ediliyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çay Mahallesinde çevre düzenleme çalışması yapılan Gemici Mezarlığı ile Koyunbaba Mahallesinde inşa edilen Osmancık Belediyesi Yeni Hizmet Kampüsü inşaatında incelemelerde bulundu.

Erzincan'da modern itfaiye binası için çalışmalar başladı!

Erzincan Belediyesi şehirde yangın, doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği, çağın gereksinimlerine cevap verebilecek modern bir itfaiye binası için çalışmalara başladı.

Erzincanda modern itfaiye binası için çalışmalar başladı Haberi

Erzincanda modern itfaiye binası için çalışmalar başladı

Fatih Mahallesi, Kızılay Afet Koordinasyon Merkezi’nin yanına yapılması planlanan Yeni İtfaiye Binası ihale aşamasında. Projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un 24 projesinden biri olan İtfaiye Binasının Yenilenmesi Projesi için 3 Kasım Salı günü ihale yapılacak. Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bir şehrin gelişmesi ve kalkınması için öncelikle alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması gerekmektedir. Biz bu problemi büyük ölçüde hallettik. Şimdi ise daha büyük projelere imza atmaya hazırlanıyoruz. Buna itfaiye ve Kesim Evinden başlıyoruz. Hali hazırda hizmet veren İtfaiye binamız yıpranmış ve çağın çok gerisinde. Şehrimize yakışır modern bir itfaiye merkezi ve yeni bir Kesimevi’ni mümkün olan en kısa sürede inşa ederek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız ”...