27 / 04 / 2024

İzmit’e modern itfaiye müfrezesi inşa ediliyor!

İzmit’e modern itfaiye müfrezesi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde itfaiye müfreze binası inşa ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yanında yer alan Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde itfaiye müfreze binası inşa ediyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 7 araçlık itfaiye aracı garajına sahip olacak itfaiye müfrezesi bin 500 metrekare alan üzerine hayata geçirilecek.

KANDIRA YOLU ÜZERİNDE

Müfreze binası Kandıra Yolu ve Seymen Caddesi’nin kesiştiği terminal alanında hayata geçirilecek. İzmit İtfaiye Grup Amirliği Terminal Müfrezesi binası bodrum, zemin ve bir kat şeklinde tasarlandı. Yapının bodrum katı 154 metrekare, zemin katı 893 metrekare, 1.katı ise 460 metrekare alana sahip.


7 ARAÇLIK GARAJ

Bodrum katta; teknik merkezler yer alacakken zemin katta; 7 araçlık garaj, idari ofisler, yemekhane ve dinlenme odası yer alacak. Binanın birinci katında ise ise yatakhaneler, spor salonu, eğitim salonu ve mescit bulunacak.

10 FİRMA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit İtfaiye Grup Amirliği Terminal Müfrezesi binasının yapımını üstlenecek firmayı belirlemek üzere ihale gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi. En düşük teklif 2 milyon 369 bin TL ile Tecirler Ahşap’tan, en yüksek teklif ise 4 milyon 753 bin TL ile YDT İnşaat'tan geldi.


İzmit’e modern itfaiye müfrezesi inşa ediliyor!


Geri Dön