10 / 05 / 2024

izmit itfaiye müfrezesi

izmit itfaiye müfrezesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde itfaiye müfreze binası inşa ediyor.

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

O şehirde zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Zabıta memuru ve itfaiye eri olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alacağını duyurdu.

Zabıta ve itfaiye eri alımları başlıyor! 9 belediye peş peşe açıkladı! Memur olmak isteyenlere müjde! Hemen başvurun

İŞKUR, 9 belediyenin memur, zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve tarihi belli oldu. Memur olmak isteyenler müjde! Hemen başvurun, işte ayrıntılar...

O ilde yaşayanlara müjde! İtfaiye eri alımı yapılacak! İşte istenilen şartlar!

İş arayan vatandaşlara duyuruldu. O ilde yaşayanlar itfaiye eri alımına başvuruda bulunabilir. İşte detaylar!

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Son dakika! Zabıta ve itfaiye eri personel alımı yapılacak! KPSS puanı 55 ve üstü olan herkes başvurabilecek!

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından atanmak üzere zabıta ve itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Açıklanan ilana göre 9’uncu ve 11’inci derecelere alım yapılacak.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

izmit itfaiye müfrezesi Haberi

izmit itfaiye müfrezesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yanında yer alan Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde itfaiye müfreze binası inşa ediyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 7 araçlık itfaiye aracı garajına sahip olacak itfaiye müfrezesi bin 500 metrekare alan üzerine hayata geçirilecek.

KANDIRA YOLU ÜZERİNDE

Müfreze binası Kandıra Yolu ve Seymen Caddesi’nin kesiştiği terminal alanında hayata geçirilecek. İzmit İtfaiye Grup Amirliği Terminal Müfrezesi binası bodrum, zemin ve bir kat şeklinde tasarlandı. Yapının bodrum katı 154 metrekare, zemin katı 893 metrekare, 1.katı ise 460 metrekare alana sahip.


7 ARAÇLIK GARAJ

Bodrum katta; teknik merkezler yer alacakken zemin katta; 7 araçlık garaj, idari ofisler, yemekhane ve dinlenme odası yer alacak. Binanın birinci katında ise ise yatakhaneler, spor salonu, eğitim salonu ve...