04 / 05 / 2024

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ikinci grup arsa tahsisleri, Vali Seyfettin Azizoğlu’nun başkanlığında toplanan 2. OSB Yönetim Kurulu’nun kararıyla yapıldı.

Erzurum'da 34.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Erzurum 4. İcra Dairesi Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulleri 34 milyon 256 bin 2 lira bedelle satışa çıkardı.

TCDD, Erzurum'daki 2 gayrimenkulü satışa çıkardı!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

SGK'dan Erzurum'da 12.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

SGK, mülkiyeti kuruma ait, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Çiftlik Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 12 milyon 725 bin TL'ye satıyor...

Erzurum'da arazi kavgası: 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı!

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020!

TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020 ve TOKİ Erzurum Şenkaya 100 bin konut 2020 kura sonucu listesi...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 detayları...

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 1000 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Erzurum Palandöken 2. Etap TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Erzurum Palandöken 2. Etap TOKİ kura tarihi!

Erzurum  Palandöken 2. Etap TOKİ kura tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi

Hükümetin, Cazibe Merkezleri Programı’ndan da faydalanmak amacıyla tahsis talebinde bulunan 12 firmanın başvurularının değerlendirildiği toplantıya, Vali Azizoğlu’nun yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Mehmet Levent Kepçeli, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın ile 2. OSB Bölge Müdürü Fırat Karakaya katıldı.


Toplantıda, büyük ölçekli yatırım yapmak üzere arsa talebinde bulunan firmalar, yatırımlarıyla ilgili sunum yaptı ve detaylı fizibilite raporlarını yönetim kurulu üyelerine sundu. Sunumların ardından, tahsis talebinde bulanan büyük ölçekli yatırımcıların başvuruları değerlendirildi ve uygun görülen 10 firmaya tahsis yapılması kararlaştırıldı. Tahsis yapılan firmalar resmi yazı ile 2. OSB Bölge Müdürlüğü’ne davet edilerek tahsis işlemlerine başlanılacak.


2. etap yatırım programına alındı

Öte yandan, 2. OSB’nin...