05 / 05 / 2024

Erzurum 2 OSBde alt yapı çalışmaları sürüyor

Erzurum 2 OSBde alt yapı çalışmaları sürüyor

Erzurum şehir merkezine 5 km uzaklıkta Pasinler yolu üzerinde toplam 216 hektarlık alana sahip II. Organize Sanayi Bölgesinin 50 hektarlık kısmında altyapı çalışmaları devam ediyor.

Erzurum'da 34.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Erzurum 4. İcra Dairesi Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulleri 34 milyon 256 bin 2 lira bedelle satışa çıkardı.

TCDD, Erzurum'daki 2 gayrimenkulü satışa çıkardı!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

SGK'dan Erzurum'da 12.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

SGK, mülkiyeti kuruma ait, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Çiftlik Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 12 milyon 725 bin TL'ye satıyor...

Erzurum'da arazi kavgası: 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı!

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020!

TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Şenkaya kura sonucu 2+1 ve 3+1 Mayıs 2020 ve TOKİ Erzurum Şenkaya 100 bin konut 2020 kura sonucu listesi...

TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 detayları...

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 1000 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Erzurum Palandöken 2. Etap TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Erzurum Palandöken 2. Etap TOKİ kura tarihi!

Erzurum  Palandöken 2. Etap TOKİ kura tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Erzurum Palandöken 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Palandöken 2. Etap projesinde yer alan 25 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TCDD Erzurum Yakutiye'deki 2 gayrimenkul satışını iptal etti!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum İli Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde 2 adet taşınmazın satış ihalesini iptal etti...

Erzurum 2 OSBde alt yapı çalışmaları sürüyor Haberi

Erzurum 2 OSBde alt yapı çalışmaları sürüyor

Başkanlığını Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yaptığı Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı geçtiğimiz gün yapılarak, projede gelinen son durum değerlendirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı. Toplantıya Vali Yardımcısı M. Levent Kepçeli, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, II. OSB Müdürü Fırat Karakaya ile heyette temsil hakkı bulunan Erzurum Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ETSO ve Yakutiye Belediyesi temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 31 Ekim 2016 tarihi itibariyle tamamlanması planlanan altyapı çalışmalarının aksamadan yürütülmesi için her türlü çabanın gösterildiğini söyledi. Heyet toplantılarının bu anlamda önem taşıdığının altını çizen Vali Altıparmak, heyette temsil edilen kurumların, çalışmaları hassasiyetle takip etmesi...