29 / 04 / 2024

Erzurum Aziziye kentsel dönüşüm projeleri

Erzurum Aziziye kentsel dönüşüm projeleri

Aziziye Belediyesi bu yaz sezonunda ilçeyi şantiyeye çevirdi. İlçede kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ konutları yükseliyor. park, bahçe, asfalt, kaldırım ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm projesine başlandı!

Erzurum Aziziye’de Ilıca’nın merkezini ilgilendiren 380 konut, 114 işyeri ve 800 kişilik cami projesi için start verildi. Proje 52 dönümlük alanda inşa edilecek..

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Erzurum Veyisefendi'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni konutların anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Erzurum Aziziye kentsel dönüşüm projeleri

Aziziye Belediyesi bu yaz sezonunda ilçeyi şantiyeye çevirdi. İlçede kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ konutları yükseliyor. park, bahçe, asfalt, kaldırım ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 


Erzurum'un Aziziye ilçesinde adeta hizmet rüzgarı esiyor. İlçeyi şantiyeye çeviren belediye, yol ve kaldırım çalışmalarını tam gaz sürdürürken. bir yandan yeni parklar inşa ediyor, diğer yandan mevcut parklarda peyzaj çalışmaları yaparak halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Ilıca'nın merkezinde yeni konutlar yükseliyor, Yeşil Mahalle'de yıkım çalışması, Ilıca Bahçelievler ile Dadaşkent 200 Evler Bölgesi'nin de kentsel dönüşüm kapsamına alınması noktasında girişimler devam ediyor. 

Hizmet rüzgarı esiyor Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, verimli bir çalışma sezonu geçirdiklerini ifade ederek, gerek Dadaşkent"tc ve gerekse İlıca'da hizmet rüzgarı estirildiğini, ilçenin her tarafının şantiyeye dönüştürüldüğünü söyledi.

Çalışmaları...