04 / 05 / 2024

Erzurum aziziye konut fiyatları

Erzurum aziziye konut fiyatları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şehitler Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm kamulaştırma alanında gecekondu sahipleriyle istişare toplantısı yaptı.

Erzurum'da konut fiyatları yüzde 30 arttı!

Canlar, yaz aylarında başlanan kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı vatandaşların büyük bir kısmı geçici de olsa fahiş rakamlarda kiralık evlerde oturmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

6 soruda TOKİ Erzurum Sosyal Konut Projesi 2022! Erzurum ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son olarak vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntılar henüz açıklandı. Peki TOKİ Erzurum 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Erzurum 110 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ'den Erzurum'a 73 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Erzurum'a 386 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Erzurum 454 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzurum Aziziye projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum'da hayata geçirilecek olan 1013 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 1013 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

Erzurum aziziye konut fiyatları Haberi

Erzurum aziziye konut fiyatları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi. Başkan Sekmen, Tarihi Müceldili Konağında düzenlenen basın toplantısında, TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Palandöken Konutları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç, Selami Keskin, Cevat Öksüz ve Zafer Aynalı'nın da katıldığı toplantıda Başkan Sekmen, kentte büyük bir konut açığının bulunduğunu ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti: "TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından Eski Mal Meydanında 579 konutun yapımı devam ediyor. Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum'u görmekteyiz. Alt ve üstyapı faaliyetleriyle Türkiye...