03 / 05 / 2024

erzurum Bat Pazarı

erzurum Bat Pazarı

Tarihi ticaret yolları üzerinde bulunan Erzurum'un türkülere konu olan çarşıları, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, tarihi dokusuna uygun olarak yeniden restore ediliyor.

Bat Pazarı'na Ankara modeli kentsel tasarım!

Bat Pazarı'na Başkent modeli kentsel tasarım uygulandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla Bat Pazarı'na yönelen Büyükşehir'in mühendis ve mimarları, şehir estetiğine farklı bir hava kazandırdı...

Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke Rusya oldu!

Yaş sebze meyveden demir ve demir dışı metallere, kimyadan madencilik ürünlerine, tekstilden toprak sanayiye kadar birçok sektörde üretim gerçekleştiren Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki ihracatçıların en büyük pazarını Rusya oluşturuyor.

Erzurum Bat Pazarı'na kentsel dokunuş!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeye daha başladı.

Erzurum Yeni Oto Pazarı'nın inşaatı başladı!

Erzurum Yeni Oto Pazarı ve Mahrukatçılar Sitesi’nin inşaatı başladı. Yeni Oto Pazarı ve Mahrukatçılar Sitesi’nin yerinin dolgu ve drenaj çalışmasının nisan ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.

Erzurum Oltu'ya modern hayvan pazarı geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Resim İstanbul'da pazar günü Erzurum'un meşhur cağ kebabı etkinliği düzenleyecek!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği Resim İstanbul projesi toplam 81 bin 433 metrekare arsa alanında yükseliyor. Resim İstanbul'da pazar günü Erzurum'un meşhur cağ kebabı etkinliği düzenleyecek.

İdris Güllüce Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 15 Mart Pazar günü yaptığı programda öncelikle Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak. Ardından saat 19:00'da Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması Ödül Töreni'nde yer alacak.

Erzurum Bat Pazarı restore edildi!

Tarihi ticaret yolları üzerinde bulunan Erzurum'un türkülere konu olan çarşıları, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, tarihi dokusuna uygun olarak yeniden restore ediliyor.

Ünsal Kıraç, Erzurum kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Kıraç, Bat Pazarı`nda verdiği demeçte kurumun kentsel dönüşüm ve değişim çalışmalarının tamamını tüm detaylarıyla birlikte TRT Haber`e anlattı.

Asya doğalgaz pazarında Rusya'yı büyük rekabet bekliyor!

Dünyanın enerji talebini sürükleyen Asya-Pasifik bölgesinde doğalgaz ve sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) pazarı da giderek büyüyor. Ukrayna’da yaşanan kriz ve batının yaptırımları nedeniyle Rusya da yüzünü bu pazara çevirdi...

Bat Pazarı'na Ankara modeli kentsel tasarım!

Bat Pazarı'na Başkent modeli kentsel tasarım uygulandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla Bat Pazarı'na yönelen Büyükşehir'in mühendis ve mimarları, şehir estetiğine farklı bir hava kazandırdı...

İdris Güllüce: Doğu Anadolu'muz Batı Anadolu kadar güzel bir hale gelecektir!

Erzurum`da gezi ve incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediyesi`ni de ziyaret etti. Bakan Güllüce, "Doğu Anadolu`muz, Batı Anadolu kadar güzel bir hale gelecektir" dedi...

Erzurum lojistik köy 2014'te açılacak!

TCDD tarafından Erzurum'da yaptırılan ve hem üretim yapanların pazara ulaşımını hem de Türkiye'nin doğusu ile batısı arasında yük köprüsü oluşmasını sağlayacak lojistik köy, gelecek yıl açılacak...

erzurum Bat Pazarı Haberi

erzurum Bat Pazarı

Esnafın son derece memnun kaldığı uygulama ile bütün işyerleri ücretsiz bir şekilde bakımdan geçirildi ve ahşapla stilize edilerek, bastan aşağı boyandı Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin en eski ticaret merkezlerinden biri olan Bat Pazarı'na modern kentsel tasarım uyguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla, Erzurum'un tarihi çarşılarından Bat Pazarı'na yönelik çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi'nin mühendis ve mimarları, şehir estetiğine farklı bir hava kazandırdı. Avrupa modelini Erzurum'a uygulayan yetenekli eller, halktan büyük ilgi gördü. 


Bat Pazan'nda, 1930'lu yıllardan günümüze kadar gelen tarihi misyonu dikkate alınarak yapılan çalışmada, Büyükşehir Belediyesi tarafından bütün işyerleri ücretsiz bir şekilde bakımdan geçirildi, ahşapla stilize edilerek, baştan aşağı boyandı. Çiçek ve saksılarla süslenen Bat Pazarı'ndaki iş yerlerinin yeni görünümüne Erzurumlular ve kış turizmi için Erzurum'a gelen yerli ve...