28 / 04 / 2024

Erzurum belediye projeleri

Erzurum belediye projeleri

Erzurum'un Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''Bilim, Müze, Doğa ve Eğitim Parkı Projesi kentimizi zirveye taşıyacak. Kar müzesi de kuruyoruz. Deprem Eğitim Araştırma Merkezi kuruyoruz. Ayrıca dünyanın ilk Tarih Duvar Müzesi’nde 111 bin 111 taşla tarihi yeniden yazacağız. Bir Doğa Parkı yapacağız''ded

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Erzurum 2020 projeleri nerelerde, 2020 Erzurum TOKİ başvuru berlgeleri neler? TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman? İşte detaylarıyla TOKİ Erzurum 100 bin sosyal konut Erzurum projeleri...

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Erzurum'a 60 günde 60 büyük proje!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Erzurum'da hangi yatırımlar yapılacak?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Erzurum'un ilçelerinde muhteşem dönüşüm!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde de yaptığı kentsel dönüşümle yerleşim yerleri adeta cazibe merkezine dönüşüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projeleri tabiri yerindeyse kentte ilçelerin prestijini artırıyor.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

Erzurum Narman sokak sağlıklaştırma projesiyle değişti!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kurban Bayramı öncesi ilçelerde yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Erzurum belediye projeleri Haberi

Erzurum belediye projeleri

Erzurum'un Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehirde dikili ağacı olmayan tek bir kişi kalmadığını söylüyor. Mega projelerle kenti ayağa kaldıran Başkan Sekmen'in en büyük isteği ise işsizliğe çözüm olmak


Neredeyse 17 yıllık belediye başkanlığı tecrübeniz var. Kentte sizinle neler değişti? 


Cumhurbaşkanımız, “Sizi Erzurum’da görmek istiyoruz” deyince kalkıp geldik. Burada doğdum ama İstanbul’da yaşıyordum. Göreve gelir gelmez kentin sorunları ve önceliklerine el attık. Bu şehrin nasıl geliştirilebileceği üzerinde çalıştık. Erzurum’un en büyük şansı hayvancılık ama iyi değerlendirilememiş. Şu an büyükbaş hayvancılıkta Konya ile yarışıyoruz. Küçükbaşta 10’uncu sıradayız. Ama bir numara olmamız lazım. Türkiye’deki mera imkanının yüzde 13’ü burada. Bunu geliştirmek için ‘Canlı Hayvan Borsası’ yapalım dedik. Bunu hayata geçireceğiz. Böylece hem hayvancılığı geliştirecek hem de vatandaşa büyük pazar imkanı sağlayacağız. Şu anda Avrupa’nın...