25 / 05 / 2024

Erzurum Belediyesi çalışmaları

Erzurum Belediyesi çalışmaları

Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum Belediyesi çalışmaları Haberi

Erzurum Belediyesi çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 vatandaşlara hizmet ediyor. Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor. Büyükşehir’in ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendiriyor. Ekipler, Atatürk Üniversitesi’nde andezit döşeme, andezit bordür dizimi ve beton bordür dizimi yaptı. Katı Atık Tesisi içerisine beton bordür dizimi gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde andezit bordür dizimi, Dadaşkent Emirşeyh Caddesi’ne kilit taş döşeme, beton bordür dizimi ve orta refüj beton bariyer dizimi gerçekleştirildi. Dadaşkent Şehit Onbaşı Ömer Budak Caddesi’nde beton bordür dizimi yapıldı. Dadaşkent Güvendik Caddesi’nde beton bordür dizimi, Şükrü Paşa Mahallesi Şıhköyü Caddesi’nde andezit döşemesi, andezit bordür dizimi, beton parke döşemesi, beton bordür döşemesi ve engelli bandı yaptı. Tortum Yolu çıkışına kırlangıç bordür...