25 / 05 / 2024

Erzurum Belediyesi yol çalışmaları

Erzurum Belediyesi yol çalışmaları

Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Erzurum Belediyesi'nden satılık 71 gayrimenkul!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 71 adet gayrimenkul toplamda 253 milyon 943 bin 314,63 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut projesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi “Korunan tarih dönüşen şehir” sloganıyla başlattığı konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Erzurum Belediyesi'nde satılık 17 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken'deki 14 arsayı ve Yakutiye ilçesindeki 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 109 milyon 232 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum Çat Yolu Yıldızkent'e bağlanıyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni bağlantı yoluyla TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Erzurum Belediyesi yol çalışmaları Haberi

Erzurum Belediyesi yol çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 vatandaşlara hizmet ediyor. Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor. Büyükşehir’in ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendiriyor. Ekipler, Atatürk Üniversitesi’nde andezit döşeme, andezit bordür dizimi ve beton bordür dizimi yaptı. Katı Atık Tesisi içerisine beton bordür dizimi gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde andezit bordür dizimi, Dadaşkent Emirşeyh Caddesi’ne kilit taş döşeme, beton bordür dizimi ve orta refüj beton bariyer dizimi gerçekleştirildi. Dadaşkent Şehit Onbaşı Ömer Budak Caddesi’nde beton bordür dizimi yapıldı. Dadaşkent Güvendik Caddesi’nde beton bordür dizimi, Şükrü Paşa Mahallesi Şıhköyü Caddesi’nde andezit döşemesi, andezit bordür dizimi, beton parke döşemesi, beton bordür döşemesi ve engelli bandı yaptı. Tortum Yolu çıkışına kırlangıç bordür...