13 / 05 / 2024

Erzurum Cumhuriyet Meydanına avm mi yapılacak

Erzurum Cumhuriyet Meydanına avm mi yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleştirdiğimiz Çiftlik Cadde AVM projesi diğer illere örnek oluyor, aynı projeyi Cumhuriyet Meydanı’na da uygulayacağız” dedi.

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Erzurum Cumhuriyet Meydanına avm mi yapılacak Haberi

Erzurum Cumhuriyet Meydanına avm mi yapılacak


Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleştirdiğimiz Çiftlik Cadde AVM projesi diğer illere örnek oluyor. Aynı projeyi yakın zamanda farklı bir konsept ile Cumhuriyet Meydanı’na da uygulayacağız” dedi.


Çiftlik Cadde AVM Projesi’nde 3’te 2’lik kısmın bittiğini ve önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde de aynı projenin yapılacağını açıklayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak; “Belediyemizin önemli projelerinden birisi olan Cadde AVM projesi ile şehrimiz yeni ve modern bir görüntüye kavuştu. Bunun dışında ikinci bir projemiz var. O da Cumhuriyet Meydanı. Burada da aynı uygulamayı yapacağız ama farklı bir konseptte yapacağız. Ödeme kolaylıkları Cadde AVM’de olduğu gibi burada da sağlanacak. Kent Estetik Kurulu olarak bunun kararı alındı. Onun da ihalesine başlayacağız. Samsun’un merkezi olan...