02 / 05 / 2024

Erzurum Defterdarlığından satılık arsalar

Erzurum Defterdarlığından satılık arsalar

Erzurum Defterdarlığı 152,169,02 metrekare yüzölçümüne sahip arsayı 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Taşınmazın ihalesi Pasinler Mal Müdürlüğü Milli Emlak Servisi Odasında gerçekleşecek.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Ümraniye'de yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 52 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Edirne Defterdarlığı'ndan satılık bina ihalesi 24 Mayıs'ta!

Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yahşifakih Mahallesi'nde yer alan kargir bina satışa sunuluyor. İhale 24 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Çeşme'de 15.6 milyon TL'ye satılık 23 arsa!

İçinde tarımsal nitelikli alan, turistik tesis ve konut alanlarının bulunduğu toplam 23 parça arsa İzmir Defterdarlığı tarafından satılığa çıkarıldı. Toplam 30 dönümlük arsalardan 20 adedi konut imarına sahip.

Şehristan Konutları Erzurum satılık!

Şehristan Konutları Erzurum satılık dairelerin fiyatları 170 bin liradan başlıyor. Şehristan Konutları Erzurum projesinde konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

İzmir Defterdarlığı'ndan satılık 15 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan 15 adet; arsa, ev ve tarla niteliğindeki taşınmazlar satışa çıkarıldı. Taşınmazların tahmini satış bedelleri 694 bin TL ile 5 milyon 724 bin TL arasında değişiyor.

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan satılık arsalar!

Kartal ve Kadıköy Emlak Müdürlüğü'nden satılık gayrimenkullerin ihaleleri 26/11/2014 ve 27/11/2014 tarihleri arasında açık teklif usulü satışa ve kiraya sunulacak.Şartname www.ist-def.gov.tr adresinden ulaşılabilinir.

Muğla Defterdarlığı'ndan satılık 5 adet gayrimenkul: 9 milyon 491 bin TL!

Muğla Defterdarlığı Muğla'nın 3 farklı köyünde 5 adet gayrimenkul satıyor. Gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 491 bin 28 TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller Akçaova Köyü,Salihpaşalar Köyü ve Karşıyaka Mahallesi'nde yer alıyor.

Erzincan'da satılık gayrimenkul 4 milyon TL!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından satılık gayrimenkulün toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı kapalı teklif usulüyle 30 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Erzurum MNG Residence satılık daire!

Erzurum MNG Residence satılık daire fiyatları minimum 320 bin TL'den başlayarak, maksimum 475 bin TL'ye kadar yükseliş gösteriyor. MNG Residence Evlerinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Erzurum Defterdarlığından satılık arsalar Haberi

Erzurum Defterdarlığından satılık arsalar

Erzurum Defterdarlığı 152,169,02 metrekare yüzölçümüne sahip arsayı 1 milyon 948 bin 48 TL bedelle ihaleye çıkarıyor. Satışı açık teklif usulüyle yapılacak olan arsa niteliğindeki taşınmaz 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00'da Pasinler Mal Müdürlüğü Milli Emlak Servisi Odasında ihaleye çıkıyor.


Erzurum Defterdarlığı Pasinler Mal Müdürlüğünden:


1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz malın satış ihalesi, 2886 sayılı Yasanın 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizasında gösterilen tahmini bedel üzerinden ve belirtilen tarih ve saatte, Pasinler Mal Müdürlüğü Milli Emlak Servisi Odasında (Pasinler Hükümet Konağı) toplanacak komisyon marifeti ile yapılacaktır.

2 - İhalelere katılmak isteyen isteklilerin;

a) Yasal yerleşim yerini (ikametgah) gösterir belgeyi, Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri,

b) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik Numarasını/Tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,

c) Geçici teminatın yatırıldığına ilişkin belgeyi,

ç)...