01 / 05 / 2024

erzurum hastaneler caddesi büyük otopark projesi

erzurum hastaneler caddesi büyük otopark projesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin 2012'de yapımına başladığı Numune Hastanesi yeri kapalı otopark ve yeşil alan düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Proje ile Çaykara ve Hastaneler Caddesi’nde park problemine çözüm üretilmiş olacak...

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Erzurum Büyükşehir'den kentsel dönüşüm hamlesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Mumcu Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm alanlarını inceledi.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi prestij cadde oluyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projesini Cumhuriyet Caddesi’nde de uygulayan Büyükşehir’in ekipleri, söz konusu yerde hummalı bir çalışma içerisinde.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne ikinci meydan geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan “Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesi”nin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor.

Erzurum Köprüköy'de bağlantı yollarına asfalt dökümü yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Köprüköy ilçesine 4 bin 32 ton asfalt döktü. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü Ekipleri, Köprüköy ilçesi Cumhuriyet Caddesi ve bağlantı yollarını asfaltladı.

Özsami Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsami Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ersin Sami tarafından 2 milyon TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Kapadık Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neris Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne yeni meydan inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nün Bosna Hersek Caddesi tarafında bulunan yaya geçiş noktası kaldırarak, bu alana şehir merkezinde halkın daha güzel vakit geçireceği 500 metrekarelik yeni bir meydan inşa ediyor

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

erzurum hastaneler caddesi büyük otopark projesi Haberi

erzurum hastaneler caddesi büyük otopark projesi


Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin 2012'de yapımına başladığı Numune Hastanesi yeri kapalı otopark ve yeşil alan düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Projenin hayata geçirilmesiyle Çaykara ve Hastaneler Caddesi’nde park problemine çözüm üretilmiş olacak.


Projenin asıl amacının araç trafiğini rahatlatmak, yaşlı, engelli ve çocukların nefes alabileceği bir ortam sağlamak olduğu belirtildi. 350 araçlık kapasiteye sahip kapalı otopark, 15 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi ile dikkat çekiyor. İnşaatı yakın zamanda bitmesi planlanan projenin 2014 yılında faaliyete gireceği açıklandı.


Kırıkhan...