09 / 05 / 2024

Erzurum Havalimanı nerede

Erzurum Havalimanı nerede

Erzurum'dan İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada askeri hangara çarpan ve sol kanadında hasar meydana gelen THY uçağı, bakıma alındı. Sol kanadının uç kısmında hasar meydana gelen uçaktaki incelemeler sürüyor.

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Erzurum Havalimanı Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Erzurum gündemini çok meşgul eden havalimanı pistine ilişkin son noktayı koyduklarına dikkat çekerek, "İnşallah temmuz ayı bitmeden buraya gelerek bu havalimanının açılışını hep beraber yapacağız" şeklinde konuştu...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi nerede? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesinde konut fiyatları ne kadar? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi kurası ne zaman? İşte TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla..

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Erzurum Malmeydanı TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı Konutları için 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Erzurum Malmeydanı TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi nerede?

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi 544 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 konutlar kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi nerede?

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı!

Erzurum Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesis şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Erzurum Havalimanı nerede Haberi

Erzurum Havalimanı nerede

Erzurum'dan İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada askeri hangara çarpan ve sol kanadında hasar meydana gelen Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, bakıma alındı.


Kalkış için pistte manevra yaptığı sırada sol kanadı askeri hangara çarpan THY'ye ait "TK 2705" sefer sayılı Erzurum-İstanbul uçağı, hangarın bulunduğu alana çekildi.


Sol kanadının uç kısmında hasar meydana gelen uçaktaki incelemeler...