02 / 05 / 2024

Erzurum Horasan spor salonu

Erzurum Horasan spor salonu

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Erzurum'da arazi kavgası: 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı!

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Erzurum'da arazi kavgası: 1 ölü, 16 yaralı!

Erzurum Horasan Aşağı Kızılca Mahallesi’nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Erzurum Horasan için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Horasan-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Erzurum Horasan'a spor salonu geliyor!

Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Horasan-Erzurum karayoluna yeni tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu. Bakan Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık." dedi.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Erzurum Horasan'a yeni altyapı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, erenler diyarı Horasan’da alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında önemli yatırımlara imza atıyor.

Erzurum Horasan Belediyesi'nden 30 köye yatırım!

Horasan Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor. Köylerin umumi ihtiyaçları birer birer gideriliyor. 90 mahalle statüsünde köyü bulunan belediye, bunlardan 30 tanesine camii, imam evi, taziye ve kültür evi yaptı.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Erzurum'un yol standartları yükseliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kırsalda yol standartlarını yükseltiyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Horasan ilçesi Velibaba-Şeyhyusuf-Kemerli grup yolunda 10 kilometre yol standartlarını yükseltme çalışması gerçekleştirdi.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Erzurum Horasan spor salonu Haberi

Erzurum Horasan spor salonu


Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.


Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor;


İhale Kayıt Numarası : 2017/405325  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1 Adet Spor Salonu İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı...