29 / 04 / 2024

erzurum jeotermal otel

erzurum jeotermal otel

Ankara Ayaş’ta inşaatı devam eden termal yatırım 2013’te devreye girecek. Erzurum ve Hatay yatırımları ise sırayla devreye girecek

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Erzurum Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık otel!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken İlçesi Osmanbektaş Mahallesindeki oteli ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta yapılacak..

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Konya Seydişehir'de jeotermal otel inşa edilecek!

Seydişehir'in Ketirağıllar bölgesinde 50 derece ve üzerine çıkan ısıda su çıkarılırsa önümüzdeki bahar döneminde jeotermal otelcilik ve jeotermal sera çalışmaları başlayacak.

Erzurum Pasinler'e beş yıldızlı otel yaptırılacak!

Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediyesi meclisinden ilçeye beş yıldızlı otel yaptırma kararı verildi. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

Erzurum Aziziye'ye bir termal yatırım daha kazandırılıyor!

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçesine önemli bir termal yatırım daha kazandırıyor. Ilıca’daki mevcut termal tesislerin yanına 18 adet aile kabini ile mevcut otel ve kaplıcaların da doğalgaz dönüşümü yapılıyor...

Erzurum, termal turizmle gelir elde etmeyi planlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler: "Erzurum, termal turizmde büyük bir öneme sahiptir. Jeotermal kaynaklarımızı çok iyi kullanıp ülke olarak bu alanda zirvede olabiliriz" dedi...

erzurum jeotermal otel Haberi

erzurum jeotermal otel


İlk jeotermal otel yatırımını 2009 yılında Balıkesir Edremit’e bağlı Güre beldesinde Hattuşa Astyra Termal Resort&Spa ismiyle yapan ve 2011’de tesisi hizmete sokan Doğan Jeotermal’in Başkanı Mehmet Ali Doğan yeni yatırımlara yelken açtı. Şirket olarak 2020 yılına kadar toplam 5 yatırımı daha devreye sokacaklarını belirten Doğan, jeotermale toplamda 350 milyon euro yatırım yapacak.


15 bin liradan başlıyor 


Yeni yatırımlarla en az 7 bin 500 kişiye de iş imkânı yaratılmış olunacak. Mehmet Ali Doğan ilk tesiste yaklaşık 1000 kişi çalıştığını, Ankara’da devreye girecek ikinci yatırımda ise en az 1200 kişinin istihdam edileceğini söyledi.


Güre’de gerçekleştirilen ilk yatırım 50 milyon euroya mal oldu. Tesis 500 daire, 25 bin devre tatil dönemi olarak pazarlandı. Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare (1+1), 80 metrekare (2+1) ve suit oda 40...