03 / 05 / 2024

erzurum Kanadalı turizm acenteleri

erzurum Kanadalı turizm acenteleri

Kanadalı turizm acentelerinin gözü Erzurum' da. Kanada' nın önemli turizm acentelerine envanter toplamak için Erzurum' a gelen tur operatörleri, bölgede yapılan doğa sporlarının listesini çıkartıyor.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı. Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'ye satıldı..

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını Albayrak aldı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının ihalesinde en yüksek teklifi Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ verdi...

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Erzurum Engüzekkapı Kalesi restore ediliyor!

Erzurum'un Uzundere ilçesinde, su yolları, tapınak, hamam ve fırını bulunan tarihi Engüzekkapı Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilerek turizme kazandırılacak.

Erzurum turizm faaliyetlerinin 12 ay devam etmesi planlanıyor!

Palandöken Kayak Merkezi nedeniyle kış aylarında çok sayıda ziyaretçinin geldiği Erzurum'da turizm faaliyetlerinin 12 ay boyunca devam etmesi için çalışma yürütülüyor.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Mehmet Sekmen, Türkiye'de yerel yönetimlerde adeta marka haline geldi. Uyguladığı yönetim anlayışıyla şehri ticaret, turizm ve cazibe merkezine dönüştüren Sekmen, "Olimpiyat şehri Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz" dedi.

Erzurum Turizm Ofisi açıldı!

Erzurum’da 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Turizm Ofisi’ açıldı.Erzurum bar ekibinin gösterisiyle başlayan törende açılış konuşmasını yapan Mazlumoğlu, Erzurum’da bu yıl turizm etkinliklerinin farklı yapıldığını söyledi.

Erzurum'da turizm kış sporlarıyla gelişecek!

Kış sporları alanında dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarına ev sahipliği yapan Erzurum'da, kış turizminin de gelişmesi amaçlanıyor.

erzurum Kanadalı turizm acenteleri Haberi

erzurum Kanadalı turizm acenteleri

Erzurum'da düzenlenen "Buz Tırmanış Çalıştayı"na katılan dünyaca ünlü dağcılarla bölgeyi gezen Kanadalı tur operatörleri Nick Niebuhr ve Colleen Putman, yaptıkları tespitleri rapor halinde turizm acentelerine sunacak.


Bir yandan bölgenin turizm envanterini çıkartan ikili, diğer yandan dünyaca ünlü dağcı ve kayakçılarla kentte düzenlenen faaliyetlere katılıyor. Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinde kamp yapan milli kayakçılarla pistlerde kayan Kanadalı tur operatörleri, Uzundere ve Tortum ilçelerinde milli dağcı Tunç Fındık'la donmuş şelalelere tırmanış gerçekleştirdi.


Putman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlayacakları raporun ardından Kanada'dan, Erzurum'a ve çevre illere çok sayıda turistin gelmesini sağlayacaklarını söyledi.


Erzurum'a gelmeden önce farklı branşlardaki doğa sporlarının burada aynı anda yapıldığını görmeyi beklemediklerini belirten Putman, şöyle devam etti:


"Erzurum'a ve çevre illere turist getirmek isteyen turizm acentelerine rapor hazırlamak üzere buraya geldik. Burada bir...