06 / 05 / 2024

erzurum kule yatırımı

erzurum kule yatırımı

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, MNG tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, uygulayacakları dev proje kapsamında Erzurum'da 460 daire yapacaklarını belirterek, 2000'li yıllarda kentte çalıştığını söyledi...

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Optimum Yatırım'dan Kartal IQ projesi geliyor!

Optimum Yatırım imzasıyla hayata geçirilen Kartal IQ projesi 21 katlı tek kule şeklinde inşa ediliyor. 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Optimum Kartal IQ projesi 110 adet daireden oluşuyor.

Mehmet Sekmen yatırım bütçesi kullanımında Türkiye birincisi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bütçe kullanım performanslarının resmi veri sonuçlarına göre yatırım giderlerinde Türkiye birincisi oldu.

Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesi terörü bitirecek!

Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Başbakan Yıldırım'ın Diyarbakır'da müjdesini verdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım hamlesiyle bölgedeki terör olaylarının sona ereceğini umut ediyor.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

erzurum kule yatırımı Haberi

erzurum kule yatırımı


MNG Holding tarafından, Erzurum'da 25 katlı 4 kule ve bir AVM yapılacak.


MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, MNG tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, uygulayacakları dev proje kapsamında Erzurum'da 460 daire yapacaklarını belirterek, 2000'li yıllarda kentte çalıştığını söyledi.


25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsımında şehre geldiği zaman yatırım için talepte bulunulduğunu ifade eden Günal, şunları kaydetti:


"Biz de bu talepler karşısında yatırım yapmaya karar verdik. Aslında biz Erzurum'a konut yapıp, para kazanmaya gelmedik. Bu fiyatlarla ancak maliyetler, koyacağımız maliyetler, dolaylı maliyetler, direk daire maliyetlerinin dışında ürettiği bir maliyetler var elimizde. Çalışmaların sonucunda tayin ettiğimiz fiyatlar bize ne para girsin ne para çıksın şeklinde. Fiyatları böyle tayin ettik. Türkiye'de daire yapıp, satacaksan bir numaralı yer İstanbul. Aynı şeyleri yapıyorsunuz. Yani aynı binaya,...