29 / 04 / 2024

erzurum lojistik köy açılış

erzurum lojistik köy açılış

TCDD tarafından Erzurum'da yaptırılan ve hem üretim yapanların pazara ulaşımını hem de Türkiye'nin doğusu ile batısı arasında yük köprüsü oluşmasını sağlayacak lojistik köy, gelecek yıl açılacak...

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Erzurum Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, inşaat çalışmaları hızla devam eden Erzurum Şehir Hastanesinin yıl sonunda kısmen hizmete gireceğini dile getirdi. 

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Samsun Lojistik Köy'ün inşaatında sona gelindi!

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili, Acara TSO Başkanı Tamaz Shavadze ve beraberindeki heyet Samsun'daki Lojistik Köy’ü gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Samsun Lojistik Köy şantiyesinde 300 kişi çalışıyor!

Samsun Tekkeköy'de inşa edilen Lojistik Köy Projesi'nin şantiyesinde 300 kişi çalışıyor. Şantiyenin tek kadın çalışanı olan makine mühendisi Esra Kendüzler, "İnşaattakiler bana 'süslü şef' " dedi. 

Samsun Lojistik Köy projesinde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köy projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

erzurum lojistik köy açılış Haberi

erzurum lojistik köy açılış

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından Erzurum'da yaptırılan ve hem üretim yapanların pazara ulaşımım hem de Türkiye'nin doğusu ile batısı arasında yük köprüsü oluşmasını sağlayacak lojistik köy, gelecek yıl hizmete girecek. 


Merkez Aziziye İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi yanındaki 276 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Palandöken Lojistik köy, 34 milyon liraya mal olacak. Şimdiye kadar inşaatın yüzde 57'si yapılan Lojistik köy, gelecek yılın kasım ayında hizmete girecek. TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt, lojistik köy sayesinde otomobil, kömür, konteyner, gübre, yem, gıda, içeçek, inşaat ve askeri malzeme gibi 350 bin ton nakliyenin gerçekleşeceğim kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkam AK Partili Ahmet Küçükler, Gar Müdürii Ahmet Başar ve Devlet Demir Yollan İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt ile birlikte Lojistik Köyde incelemelerde bulundu. Başkan Ahmet...