27 / 04 / 2024

Erzurum Mavi Şehirde konutlar ne zaman satışa çıkacak

Erzurum Mavi Şehirde konutlar ne zaman satışa çıkacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı.Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Mehmet Geldi'den Erzurum Büyükşehir'e dönüşüm övgüsü!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in şehirde kentsel dönüşümü en iyi ve örnek çalışmalarla hayata geçirdiğini ifade etti.

Erzurum'da inşaat sektörü sıçrama yapamadı!

Erzurum'da yatırım ve inşaat sezonunun kapanmasına sadece bir ay kaldı. Şehirde bu yaz sezonunda da gözle görülür bir yatırım yapılamadı.

Erzurum'daki konut sorunu kentsel dönüşümle başladı!

Yenigün Gazetesi köşe yazarı olan Samet Özünal bugünkü yazısında Erzurum'daki konut sorununu anlattı. Özünal, ''İnşaat sektörü bu şehirde hiç kimsenin umurunda değil'' dedi.

Erzurum Oyuncak Fabrikası için ilk adım atıldı!

“Bugün Günlerden Çocuk” adlı panele katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum olarak şehirde kurulacak Oyuncak Fabrikası için ilk adımın atıldığını açıkladı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm heyecanı yaşanıyor!

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm devam ederken,şehirde de dönüşüm heyecanı yaşanıyor.Korkut, Hacıcuma,Taş Mescit,Narmanlı ve Kadana mahallesini çevreleyen 152 bin metrekare alanda kamulaştırmaların son noktada olduğunu söyledi.

Mehmet Sekmen, Mavi Şehir dönüşüm projesini anlattı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Mavi Şehir"i kamuoyuna açıkladı.

Erzurum Mavi Şehir'in konut satışları 31 Ağustos'ta!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı.Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Gölbaşı Mavi Şehir'de satışlar 31 Ağustos'ta başlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı. “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Erzurum'un eski mahalleleri dönüşümle modernleşecek!

Sekmen, “Yakın bir gelecekte şehirde, ‘Eski Erzurum’ diyebileceğimiz Mahallebaşı, Gölbaşı, Şehitler, Abdurrahman Gazi gibi bu çevrelerde de modern bir yapılaşmayı devreye sokacağız." dedi.

Manisa'da bisiklet kullanımı için mavi yollar oluşturuluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde bisiklet kullanımının artması ve bisiklet tutkunlarının şehir içerisinde daha güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla ‘Mavi Yol’ projesini hayata geçirdi.

Erzurum kentsel dönüşüm tarihi dokuya uygun yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehirde yürütülen kentsel dönüşümün tarihi dokuya uygun bir şekilde yürütüleceğini söyledi. Başkan Sekmen, konuyla ilgili kurumun yetkililerinden, encümen toplantı salonunda brifing aldı.

Bennu Gerede'nin Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Erzurum AVM'de açıldı!

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin, yalıtım konulu fotoğraflarının yer aldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor...

Erzurum Mavi Şehirde konutlar ne zaman satışa çıkacak Haberi

Erzurum Mavi Şehirde konutlar ne zaman satışa çıkacak

Başkan Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturabilmek için şehrin dört bir yanını şantiye alanına çevirdiklerini söyledi. Sekmen, şöyle devam etti: “Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum’u görmekteyiz. Alt ve üstyapı faaliyetleriyle önemli bir hizmet atağı başlatmış bulunuyoruz. Şehrimizde kentsel dönüşüm yapacağımızı vaat etmiştik. Gerek TOKİ, gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerekse de iştirakimiz olan Er- Konut A.Ş. vasıtasıyla kentsel dönüşüme öncülük yapacağımızı, serbest girişimci ve özel müteahhit arkadaşlarımızın da Erzurum’da bu dönüşüme öncülük edeceğini ifade etmiştik. TOKİ’nin yaptığı 600 konutun kaba inşaatı devam ediyor. 2. etabın ihalesi de gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi olarak da bizler Şehitler Mahallesi’nde konut yapıyoruz. Er-Konut şirketimiz de Gölbaşı’nda “Mavi Şehir” adıyla bir konut projesi başlattı. ‘Eski Erzurum’ denilen alanda, bir yıkıntı, çöküntü,...