04 / 05 / 2024

Mehmet Sekmen, Mavi Şehir dönüşüm projesini anlattı!

Mehmet Sekmen, Mavi Şehir dönüşüm projesini anlattı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Mavi Şehir"i kamuoyuna açıkladı.



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Mavi Şehir"i kamuoyuna açıkladı. 


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, kentsel dönüşüm projekirinden biri olan "Mavi Şehir"i açıkladı. 


Balkan Sekmen. Büyükşehir'in Erzurum'u daha güzel bir görünüme kavuşturabilmek için şehrin dürt bir yanını şantiye alanına çevirdiklerini söyledi. Sekmen, şöyle devam etti: "Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum'u görmekteyiz. 


Alt ve üstyapı faaliyetleriyle önemli bir hizmet atağı haşlatmış bulunuyoruz. Şehrimizde tenfcel dönüşüm yapmağımızı vaat etmişiik. Gerek TOKl. gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerekse de iştira kimiz olan Er- Konut A-Ş. vasıtasıyla kentsel dtfnüşünt öncülük yapacağımızı, serbest girişimci ve özel müteahhit arkadaşlarımızın da Erzurum'da bu dönilşünt öırüKlk edeceğini ifade etmiştik.TOKİ'nin yaptığı 600 konutun kaha inşaatı devam ediyor. 2. etabın ihalesi de gerçekleştirildi. 

Büyükşehir Belediyesi olarak da bizler Şehitler Mahallesi'ıtde konut yapıyoruz. 

Er-Konut şirketimiz deGölhaşı'aia"Mavi Şehir" adıyla bir konut projesi haşlattı. 

'Eski Erzurum' deni le n a la aia. bir yı kıntı. 

çöküntü.mezbelelik olan bölgeleri yeniden ihya ediyoruz. Bu arada Çe vre ve Şehirc üik Bakanlığı'mızda önümüzdeki hafta Dağ Mahallesi. Mahallebaşı. fcyis Efendi çevresinde bir hafta çal ışma y apacak. Bakanlar Kuruhı'ndan 'Acil Kamularında Kararı' çıktı Başkan Mehmet Sekmaı. Mavi Şehir Projesi konut satışlarının 31 Ağustos'ta başlayacağını ifade etti. Sekmen. "Vatandaşlarımız Mavi Şehir Projesi üe ilgili detaylı bilgileri Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'ya başvurarak veya 444 16 25 rai maralı fc lef onunu arayarak öğrenebilirler. 

Konutların resmi satışları ve tapu devirleri 31 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlayacak.. Büyükşehir Belediyesi olarak bb. di konut inşaatlarına haşladık. Ülkemizdeki şartların arzu ettiğimiz halde devam etmesi halinde Allah'ın izniyle bu 5 bin h>nut hedefimizi içeceğiz." Başkan Sekmen, il gercelinde yapılan yerel hizmetlerde uzun seneler ihmal edilen httlge ve semtlere Büyükşehir'in mührünü götürdüklerini ifade etti. Sekmen, sözler ini şöyle tamamladı: "Şuanda 300 yerde çalışmamız var. Mesela şehir merkezinde Tahtacılar' ı yapıyoruz. Her gün şehrimizdeki çalışmaları ziyaret ederek, sorunları ve memnuniyetleri yakından müşahede ediyorum.


Anayurt


Geri Dön