05 / 05 / 2024

Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut

Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut

Erzurum Merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Taş Mescit, Hacıcuma ve Narmanlı Mahallesi'nin bir bölümünü kapsayan ilk etap kamulaştırma çalışmalarında yüzde 20'lik alan kaldığını açıkladı...

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu ilde konut imarlı 5 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Belediyeden büyük fırsat! 15 ay taksitle 4 arsa satacak!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum, Yakutiye Muratpaşa Mahallesi ve Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. 

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum'da yüzde 50 peşinat ve 10 taksitle 15 iş yeri satılıyor! Peşinde yüzde 3 indirim fırsatı! 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Mirzamehmet Mahallesi'nde yer alan 15 adet iş yerini yüzde 50 peşinat ve 10 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum Merkez TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Merkez ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Merkez ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Merkez sosyal konut projesi... 

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

TOKİ Erzurum Yakutiye 386 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut Haberi

Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut


Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hacıcuma Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinin yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Taş Mescit, Hacıcuma ve Narmanlı Mahallesi'nin bir bölümünü kapsayan ilk etap kamulaştırma çalışmalarında yüzde 20'lik alan kaldığını açıkladı. Korkut, yıl içerisinde söz konusu alanın temizlenerek inşaat yapımına hazır hale geleceğine vurgu yaparak "Hacıcuma Mahallesi bu yıl tamamlayarak güzel bir yapılaşma için hazır konuma gelecek. Hacıcuma ve Taş Mescit, Erzurum'un yüzük kaşı. Bu değeri koruyacağız." dedi.


Mehdiefendi Mahallesi'nde 51 dönüm, Hasanibasri Mahallesi'nde 29 dönüm alanı virane görüntülerden temizleyerek kentsel dönüşümün elle tutulur hizmetini gerçekleştiren Ali Korkut, yeni dönemde de dönüşüme devam edeceklerine değindi. Hacıcuma ve Taş Mescit Mahallesi'ni kapsayan, toplam 233 bin metrekare alandan oluşan dönüşüm çalışmalarının yıl içerisinde de devam edeceğini...