05 / 05 / 2024

Erzurum Oltu hayvan pazarı

Erzurum Oltu hayvan pazarı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı.

İki ildeki 39 adet arsa ve arazi satılıyor! Aman bu tarihleri kaçırmayın! 

Erzurum Oltu'da ve Balıkesir Susurluk'ta yer alan 39 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

Erzurum Oltu TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Erzurum Oltu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Oltu ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Oltu ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Oltu sosyal konut projesi... 

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Erzurum 15 metrelik minare yıkılıyor!

Erzurum’un Oltu ilçesinde 1983'teki depremde hasar gören ve çatlakları büyüyen Mısr-i Zunun Cami’nin minaresinin yıkımına karar verildi. Yıkım ustası Razi Pala, 15 metre yüksekliğindeki minareyi matkap ve spiral taşı ile yıkmaya başladı.

Türkşeker Erzurum Şendurak imar planı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Erzurum ili, Oltu ilçesi, Şendurak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan parselin imar planı değişikliği onaylandı..

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum Oltu imar planı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Erzurum ili, Oltu ilçesi, Yusufziyabey Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Erzurum Oltu Kalesi restore edilecek!

Tarihi Erzurum Oltu Kalesi restore edilecek. Restorasyon müjdesini Kaymakam Şenol Turan verdi.

Erzurum'daki eski Oltu Hükümet Binası yıkıldı!

1970 yılından 2016 Kasım ayına kadar hizmet veren Erzurum Oltu'daki hükümet binası yıkıldı. Yıkılan binanın yeri kent meydanına bağlanacak.

Erzurum Oltu'da yeni yollar açılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu'da ağır kış şartları ve çetin arazi koşullarına rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere modern mezbaha!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde tarım ve hayvancılığa sunduğu katkılarla çiftçileri modern teknolojiyle tanıştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, sağlıklı ve hijyenik hayvan kesimi için ilçelere de modüler mezbaha kuruyor.

Erzurum Oltu hayvan pazarı Haberi

Erzurum Oltu hayvan pazarı


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı. Oltu’da 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilen hayvan pazarının fiziki gerçekleşme oranı yüzde 95’e ulaştı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu Canlı Hayvan Pazarı’nın çevre ilçeler ve bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Başkan Sekmen, şöyle dedi: “Türkiye’de tarım ve hayvancılığa böylesine bir desteği sağlayan tek belediye Erzurum Büyükşehir Belediyesi’dir. İl genelinde tarım ve hayvancılığa verdiğimiz desteğe bir yenisini daha ekliyoruz. Oltu’ya hayvan pazarı konusunda yöre insanımızdan geçen yıl yoğun bir talep alıyorduk. Oltulu hemşerilerime, ‘Yapacağız’ diye söz vermiştik. Hamdolsun sözümüzü tuttuk. Yatırımımızın fiziki...