13 / 05 / 2024

Erzurum tesis projeleri

Erzurum tesis projeleri

Erzurum'da, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesislerle 132 bin 190 dekar zirai arazi suyla buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Erzurum 2020 projeleri nerelerde, 2020 Erzurum TOKİ başvuru berlgeleri neler? TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman? İşte detaylarıyla TOKİ Erzurum 100 bin sosyal konut Erzurum projeleri...

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzurum tesis projeleri Haberi

Erzurum tesis projeleri


Erzurum'da, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesislerle 132 bin 190 dekar zirai arazi suyla buluşacak.


Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Eroğlu ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yarın Erzurum'da 206 milyon liralık 24 tesisten bazılarının temelini atacak, bazılarının açılışını gerçekleştirecek.


Eroğlu ve Akdağ, Erzurum programı kapsamında ilde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce yapılacak 19 ve Orman Genel Müdürlüğünce (OGM) inşa edilecek 1 tesisin temelini atacak. Bakanlar, DSİ Genel Müdürlüğünce inşa edilen 4 taşkın koruma tesisinin de açılışını yapacak.


Yakutiye Kent Meydanı'ndaki törende temeli atılacak eserler, Şenkaya Tütenocak, Oltu Şendurak, merkez Karagöbek, Şenkaya Sarıyar, Uzundere, İspir Maden Köprübaşı barajları, 2 gölet, 1 sulama tesisi ile taşkın koruma tesislerinden oluşuyor.


Temeli atılacak tesislerle 132 bin 190...