05 / 05 / 2024

Erzurum Uzundere asfalt

Erzurum Uzundere asfalt

Uzundere ilçesi sakinleri ilçelerinde kırsala yapılan hizmetlerden ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Erzurum Uzundere'ye altyapı yatırımı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan yaz sezonu için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017 programına erken başladı

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Erzurum Uzundere'nin yolları asfaltlandı!

Uzundere ilçesi sakinleri ilçelerinde kırsala yapılan hizmetlerden ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir'den kırsaldaki yollara asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aşkale İlçesi Yeniköy Grup yolunun 32 kilometrelik kısmında sıcak asfalt yapımı tamamlandı.

Erzurum Aziziye'nin yolları asfaltlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu’na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı.

Erzurum Büyükşehir'den 36 bin asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine 2 ayda 36 bin 527 ton asfalt serimi yaptı.

Erzurum Engüzekkapı Kalesi restore ediliyor!

Erzurum'un Uzundere ilçesinde, su yolları, tapınak, hamam ve fırını bulunan tarihi Engüzekkapı Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilerek turizme kazandırılacak.

Erzurum'a 4 ayda 85 bin ton asfalt!

Yakutiye, Palandöken ve Aziziye merkez ilçeleriyle kent merkezinde ana ve ara arterler, sokaklar ve caddeleri asfaltlayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık bin noktada asfaltlama çalışması yaptı.

Erzurum Büyükşehir'den 400 noktada çalışma!

Prestij Cadde uygulamaları, cephe sağlıklaştırma, alt ve üstyapı hizmetleri, göletler, ulaşım, asfalt ve kırsal gibi yerel hizmetlerin bütün branşlarında şehri ihya ve inşa çalışmalarını yürüten Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Mühendis ve ekipleri ilçelerde 7/24 görev yapıyor.

Erzurum Çayırtepe'de asfalt çalışmaları başlıyor!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy ve mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Palandöken'de asfalt çalışması sürüyor!

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mahalle ve bazı sokaklarda tamamladığı karo, bordür çalışmalarının ardından asfalt dökmeye başladı.

Erzurum'da asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı!

Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor.

Erzurum Uzundere asfalt Haberi

Erzurum Uzundere asfalt


Uzundere ilçesi sakinleri ilçelerinde kırsala yapılan hizmetlerden ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti. Uzundere Meclis Üyesi Hasan Kalaycı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi’nin talimatlarıyla ilçelerimiz en güzel hizmetleri alıyor. Şehrimizin turizm değerlerinin yer aldığı şirin ilçemiz Uzundere ve kırsalda yapılan çalışmaları ilçe sakinlerimiz büyük bir beğeniyle takip ediyor ve Başkanımıza bizler vasıtasıyla memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Şuan ilçemizde Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından, Gürcü turistlerin sık sık ziyaret ettiği tarihi Öşvank Kilisesi’nin de bulunduğu Uzundere ilçesi Gölbaşı-Çamlıyamaç grup yolunda bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapılıyor. Çalışma yapılan 8 kilometrelik grup yolu, Erzurum kent merkezine 95 kilometre, Uzundere ilçe merkezine ise 6 kilometre mesafede. Çamlıyamaç Mahallesi’nde bulunan tarihi Öşvank Kilisesi nedeniyle özellikle...