18 / 05 / 2024

erzurum yeni inşa edilen göletler

erzurum yeni inşa edilen göletler

3 yılda 89 gölet yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017'nin ilk iki ayında 2 gölet inşa etti

TOKİ Erzurum projesinde son dakika! Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Erzurum projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte Erzurum TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

TOKİ 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor!

Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, park ve kamu yapılarının üretimini de yapan TOKİ, "Hükümet Konakları" projesi kapsamında 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor.

İsrail, Batı Şeria’da 20 yeni konut inşa edecek!

İsrail, Batı Şeria’nın Beytullahim kenti yakınlarındaki Metzad Yahudi yerleşim biriminde 20 yeni konut inşa edecek...

İsrail Doğu Kudüs’te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planlıyor!

İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te binden fazla yeni konut inşa etmeyi planladığı belirtildi.

Sakarya Kocaali'ye yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini müjdeledi.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

erzurum yeni inşa edilen göletler Haberi

erzurum yeni inşa edilen göletler


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki tarım ve hayvancılık sektörüne katkı sunmaya devam ediyor. 3 yılda 89 gölet yapan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017’ye de hızlı başladı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, hatırlanacağı gibi geçen yıl 54 gölet yapmıştı. Büyükşehir’in ekipleri, bu sene Şenkaya ilçesinin Paşalı ve Aşağı Bakraçlı mahallelerinde Hayvan İçme Suyu ve tarımsal sulama amaçlı iki gölet yaptı. Şenkaya Paşalı Mahallesi’nde 120 bin metreküplük su toplama kapasiteli göletten, 9 bin büyükbaş, bin 500 de küçükbaş hayvan yararlanacak. 300 dönüm araziyi sulayacak olan tesis, Şenkaya’nın tarım hayatına katkıda bulunacak. İlçenin Aşağı Bakraçlı Mahallesi’nde yapılan gölet de 300 bin metreküp su toplama kapasitesine sahip… 1000 dönüm araziyi sulayacak olan göletten...