17 / 05 / 2024

erzurum yenişehir kavşağı üst geçit ne zaman yapılacak

erzurum yenişehir kavşağı üst geçit ne zaman yapılacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, trafik kazalarının yaşandığı Yenişehir girişindeki kavşağa üst geçit yapılacağını bildirdi. Sekmen, üst geçidin en kısa sürede inşa edileceğini söyledi...

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

TOKİ Eskişehir'de 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul güzergahındaki Yenişehir'in tapu malikleri gizlendi iddiası!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin etrafında inşa edilecek Yenişehir, tapu aşamasında. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, tapu sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunarak kadastro cetvellerinde “Malik” yani mülkiyet sahipleri bilgisinin gizlendiğine vurgu yaptı. 

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir'de 126 yeni konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir İnönü ilçesinde 126 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

erzurum yenişehir kavşağı üst geçit ne zaman yapılacak Haberi

erzurum yenişehir kavşağı üst geçit ne zaman yapılacak


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, trafik kazalarının yaşandığı Yenişehir girişindeki kavşağa üst geçit yapılacağını bildirdi.


Geçtiğimiz günlerde Yenişehir girişindeki dört yolda yaşanan trafik kazasında Buhara Hastanesi çalışanı Hatice Filiz Mengi, karşıdan karşıya geçerken yaşamını yitirmişti. Bu elim kazanın ardından Sekmen, ilgili daire başkanlarıyla birlikte, Bosna Hersek Caddesi'ni Yenişehir'e bağlayan Durak Sakarya Köprülü Alt Geçidi ve çevresinde incelemelerde bulundu. Semt sakinleriyle de görüşen Sekmen, trafik kazalarının bir daha yaşanmaması için söz konusu yere üst geçit yapma kararı aldıklarını bildirdi. Sekmen, şu değerlendirmeyi yaptı:


"Geçtiğimiz günlerde Buhara Hastanesi'nde görevli Hatice Filiz Mengi kardeşimiz karşıdan karşıya geçerken yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu kazada yaşamını yitiren kişi benim kızım da olabilirdi. Bu bölgede irili ufaklı çeşitli trafik kazaları meydana geldi. Bu kazalarda yaşamını...