24 / 05 / 2024

erzurum yeşillendirme çalışmaları

erzurum yeşillendirme çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`in talimatıyla kent merkezindeki yeşil alan, kavşak, ana ve ara arterleri yeniden gözden geçiren Fen İşleri ekipleri, hafta sonu 2 bin ağacı toprakla buluşturdu.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap çalışmalarında son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 Bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 40 Bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü model çalışmalarının sonuna gelindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ar-Ge kültürünün oluşturulmasının önemine işaret ederek "Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü bir model üzerinde çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah yakında sizlerle de paylaşacağız." ifadesini kullandı.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları mecliste konu oldu!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 4 soru sordu..

erzurum yeşillendirme çalışmaları Haberi

erzurum yeşillendirme çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kenti yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`in talimatıyla kent merkezindeki yeşil alan, kavşak, ana ve ara arterleri yeniden gözden geçiren Fen İşleri ekipleri, hafta sonu 2 bin ağacı toprakla buluşturdu. Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü çalışanları, süs eriği, mavi ladin, kırmızı çınar yapraklı akça ağaç, ters huş, süs kirazı ve çalı grubundan oluşan ağaçları, belirlenen yerlere dikti. Kış mevsimine karşı dayanıklı olan ağaç türleri, itinalı bir şekilde ana ve ara arter, kavşak, refüj ve caddelerdeki kaldırımlara dikilerek, kent estetiğine kazandırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyemiz, yeşil bir Erzurum için sürekli çalışıyor. Kış mevsimi öncesi yapılan bu çalışmayla kent iklimine uygun ağaçlar toprakla buluştu. Belediyemize kent estetiği ve...