10 / 05 / 2024

erzurum yol yenileme çalışmaları

erzurum yol yenileme çalışmaları

Kent merkezine yapılan çalışmaları ilçelerde de uygulayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü bir yılda 59 köyde 300 bin metrekare beton kilitli parke taşı döşedi.

Erzurum Büyükşehir'den 400 noktada çalışma!

Prestij Cadde uygulamaları, cephe sağlıklaştırma, alt ve üstyapı hizmetleri, göletler, ulaşım, asfalt ve kırsal gibi yerel hizmetlerin bütün branşlarında şehri ihya ve inşa çalışmalarını yürüten Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Mühendis ve ekipleri ilçelerde 7/24 görev yapıyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Erzurum Yakutiye'de yenileme alanı belirlendi!

Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Camiikebir, Caferiye, İbrahimpaşa ve Kuloğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan alanın yenileme alanı olarak belirlendi. 

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

TOKİ Erzurum Aziziye'de 126 konut satıyor!

TOKİ, Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 126 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlarım 163 bin 274 TL'den başladığı projede kuralar 23 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları sona eriyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları başlıyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 99 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için kura başvurular bugün sona eriyor..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap 89 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için başvurular bugün başladı..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 3+1 emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Erzurum Çat Yolu Yıldızkent'e bağlanıyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni bağlantı yoluyla TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

erzurum yol yenileme çalışmaları Haberi

erzurum yol yenileme çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi ilçelere tabiri yerindeyse yatırım olup yağıyor. Kent merkezine yapılan çalışmaları ilçelerde de uygulayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü bir yılda 59 köyde 300 bin metrekare beton kilitli parke taşı döşedi. Söz konusu yerleşim yerlerine 41 bin metre beton bordür döşemesi gerçekleşti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla sorumluluk alanı kavramı gözetmeksizin yapılan çalışmada Büyükşehir ihtiyaç duyulan bütün yerleşim birimlerine hizmet götürdü. Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki mahallelerde ana arter, okul, cami ve sağlık kuruluşu bahçesi, köy meydanı ve diğer mahallerde beton kilitli parke döşeme çalışması gerçekleştirdi. 2016 yılı inşaat sezonun başlaması ile birlikte 7/24 çalışmalarına aralıksız devam eden Fen İşleri Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekiplerince kırsaldaki 59 mahallede yapılan çalışma köy sakinleri...