01 / 05 / 2024

Erzurumda Bitüm Tank Tesisi

Erzurumda Bitüm Tank Tesisi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte 10 bin ton kapasiteli Bitüm Tank Tesisi kuruyor. Böylelikle yaz döneminde asfalt sezonunda kullanılacak olan bitüm kıştan depolanacak.

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Mega Tank Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Tank Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu. 

Zeytinburnu eski tank fabrikası alanına yapılacak konut projesine iptal!

Zeytinburnu'da eski tank bakım fabrikasının arsasına yapılması planlanan ticaret, konut, turizm fonksiyonlarının yer alacağı proje için imar planı İstanbul 5 İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Clean Tank Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Mümessillik Anonim Şirketi kuruldu!

Clean Tank Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Mümessillik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramal Azay imzasıyla kuruldu.

Binaların zarar görmemesi için su yalıtımı yapılmalı!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Binaların zarar görmesindeki en büyük etken korozyon" diyerek su yalıtımının önemine vurgu yaptı.

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı kitabı yayınlandı!

YEM Yayın’ın yeni kitabı Mimari Yapılarda Su Yalıtımı, BTM Bitümlü Tecrit Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.’nin değerli katkılarıyla yayınlandı.

Erzurum'da Bitüm Tank Tesisi kurulacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte 10 bin ton kapasiteli Bitüm Tank Tesisi kuruyor. Böylelikle yaz döneminde asfalt sezonunda kullanılacak olan bitüm kıştan depolanacak.

Avsu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avsu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sait Tankılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenyurt'ta kuruldu.

Burhan Karahan: Su yalıtımında standart dışı malzeme güvenli değil!

Su yalıtımının, depreme dayanıklı bir yapı inşa etmenin 'olmazsa olmazı' olduğunu vurgulayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER). 38. Yapı Fuarı'nda da bilgilendirme çalışmalarını sürdürdü ve standartların önemine dikkat çekti.

Antalya projeleri MIPIM'de tanıtıldı!

Cannes'de düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı. Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı.

Tren alımında Tank modeli!

HÜKÜMETİN 25 alandaki dönüşüm programında ayrıntılar belli oluyor. Ekonomi bürokrasisi tıpkı savunma sanayiinde olduğu gibi büyük kamu alımlarını tek merkezden koordine etmeye hazırlanıyor. Tren alımında Tank modeli uygulanacak.

Erzurumda Bitüm Tank Tesisi Haberi

Erzurumda Bitüm Tank Tesisi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan projenin ihale sürecinin devam ettiğini söyledi. Başkan Sekmen, şöyle dedi: “Asfaltın ana malzemesi olan bitüm (zift) tanklarının uygulama projeleri tamamlandı. Yaz dönemindeki asfalt sezonunda kullanılan ve rafinerilerde yer alan bitüm, talepleri karşılayamıyordu. Hatta birim fiyatlarının yükselmesi de bitümün zamanında ve ucuz temin edilmesini imkânsız kılmaktaydı. Bu nedenle Erzurum Bitüm Tank Tesisi Projemizi hazırladık. Tuzcu Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nde 10 bin 250 metrekare alan üzerine kurulacak olan Bitüm Tank Tesisi’ndeki çelik 9 tank 1000 ton, 2 tank da 500’er ton kapasiteli olacak. Tanklar, 10 metre yüksekliğinde, 12 metre 80 santim çapında üretilecek. 40 santimetre taş yünü ile yapılacak olan dış yalıtımları alüminyum trapez sac ile...