15 / 05 / 2024

Erzurum’un Oltu Güzelsu Mahallesi

Erzurum’un Oltu Güzelsu Mahallesi

Erzurum’un Oltu Güzelsu Mahallesi’nde cami inşaatına düzenlene törenle başlandı. Yeni yerleşim yerine yapılacak olan caminin temel atma törenine mahalle sakinleri katıldı.

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın!

Gram altın 30 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Görmeyen duymayan kalmasın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni bir değerlendirme yaptı ve gram altının 30 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Bu altın yorumunu görmeyen duymayan kalmasın!

Toyota Yaris Cross'un fiyatı görenleri şaşkına çevirdi! İşte Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un kasım ayı fiyat listesi görenleri şaşkına çevirdi. SUV model olarak uygun fiyatlı alınabilecek en popüler otomobil modelleri arasında yer alıyor. Peki Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar? Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

ÇAYKUR'un 3 günde satın aldığı yaş çay miktarı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sene yaş çayın kilogramının 7 lira olacağını açıkladı. Destekleme alımlarıyla birlikte belirlenen bu fiyat bazı çay üretcileri tarafından tepkiyle karşılanırken ÇAYKUR'un 3 günde aldığı miktar da belli oldu.

Kanal İstanbul'un depremde göçme riski var mı?

Deprem Mühendisi Mehmet Nuray Aydınoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporundaki incelemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.. Prof. Dr. Aydınoğlu, Kanal İstanbul'un depremde göçme riski olduğunu söyledi.

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

İstanbul'un göbeğindeki o arsaya talep yağdı!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İstanbul'un göbeğinde satışa çıkarılan arsa da fiyatıyla yoğun ilgi gördü.

Erzurum’un Oltu Güzelsu Mahallesi Haberi

Erzurum’un Oltu Güzelsu Mahallesi

Güzelsu Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Önal, cami inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanacağını belirterek, 165 metrekare inşaat alanı olan kubbeli cami inşaatının yaklaşık 500 bin TL’ye mal olacağını belirtti. Önal, cami inşaatı için hayır severlerden destek beklediklerini...