01 / 05 / 2024

Esenkent kavşağı nerede

Esenkent kavşağı nerede

Esenyurt, Esenkent Kavşağının açılışı hafta sonu görkemli bir tören ile gerçekleşti. Sunuculuğunu İkbal Gürpınar’ın yaptığı açılış programında Türk Pop müziğinin duygusal sesi Rafet El Roman sahne alarak Esenyurtlulara unutulmaz bir konser verdi...

Batman Şevket Başak kavşağına köprülü geçit yapılıyor!

Şehir içi trafiğini kolaylaştıracak olan Şevket Başak kavşağındaki ‘köprülü geçit’te çalışmalar hızlandırıldı. Yapımı üstlenen firma, Derya Park ve Esenkent siteleri arasında başlattığı kazı çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Antalya'daki Çallı Kavşağı sorunu kablolu köprü ile aşılacak!

Antalya'da İller Bankası kavşağından Serik ilçesine kadar olan güzergahta kesintisiz ulaşımı sağlayacak son kavşak olan Çallı'da uygulanacak katlı kavşağın projesi tamamlandı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan “Köprülü Kavşak Projesi” hayata geçiriliyor. İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün saat 17.00’da atılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete girdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Antalya Çallı Kavşağı'na yapılacak köprü vatandaşa sorulacak!

Başkan Türel, Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asma köprü ve Atatürk heykelinin taşınacağı yeri Antalyalılara soracaklarını açıkladı.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Esenkent kavşağı nerede Haberi

Esenkent kavşağı nerede

35 milyon lira maliyet ile yapımı tamamlanan Esenkent Kavşağı’nın açılışına çok sayıda Esenyurtlu ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, AK Parti İstanbul milletvekilleri Harun Karaca, Ünal Kaçır ve Feyzullah Kıyıklık katılım sağladı.

Esenyurtlu Türk Halk Müziği sanatçısı Hakan Çiçek’in seslendirdiği türküler ile başlayan program, Esenyurt Belediyesi Halk Oyunları 4-6 yaş ekibinin gösterileri ile devam etti. 

Başkan Kadıoğlu, “ Seçim olsa da olmasa da hizmete devam” 

Türkü dinletisi ve halk oyunları ardından, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak bölgeye yeni bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu ve böyle hizmetlerin devam edeceğini ifade etti. 

Başkan Kadıoğlu, ‘’ Bu hizmetimizden sonra bizim 14 tane daha açılışımız olacak. Vatandaşımız için ne tür...