30 / 04 / 2024

esenkent yaya üst geçidi kalkıyor mu

esenkent yaya üst geçidi kalkıyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Maltepe Esenkent D - 100 Karayolu üzerinde bulunan Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidini kaldırıyor. Yayaların geçişleri metro alt geçidi ile sağlanıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hurda karşılığı yıkım işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı iki adet yaya üst geçidinin geri dönüşüm malzemesi karşılığı kaldırılması amacıyla ihale düzenliyor. İhale 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Konya Büyükşehir'den 2,5 milyonluk üst geçit!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’na devredildikten sonra 15 Temmuz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastane önüne yaya üst geçidi yapımı için ihale sürecini tamamlayarak yer teslimini yaptı.

Ankara'da 2017 yılında 13 üst geçit hizmete açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, geçen yıl çalışmalarına başlanan 7 yaya üst geçidinin yapımına devam edildiği, 6 yeni yaya üst geçidinin de yeni dönem programına alındığı kaydedildi.

Ankara Büyükşehir'den 6 yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan ihtiyaçlara paralel olarak, Başkent'e yeni yaya üst geçitleri kazandırıyor.

Çatalca'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Vatandaşın yaya ve araç ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli'deki köprülü kavşaklara neşter!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun kavşak noktasına sahip ve Türkiye’nin atardamarlarından D-100 ve D-130 karayollarının merkezinden geçtiği şehir merkezine köprülü kavşak ve yaya üst geçiş köprüleri ile adeta neşter vurdu.

Şirinevler metrobüs istasyonunun üst geçidi yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şirinevler metrobüs istasyonu yaya üst geçidinde yenileme çalışması yapılacağını duyurdu. Belediye çalışmaları sebebiyle, 22-27 Ağustos tarihlerinde 22.00 ile 06.00 saatleri arası, geçici trafik düzeni kararı alındığını belirtti.

Ankara'da üst geçitler yenileniyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün önünde bulunan ve büyük hasar görerek kullanılamaz hale gelen semazenli yaya üst geçidini yeniden ayağa kaldırmak için çalışıyor.

Denizli Akhan’a üst geçit müjdesi!

Akhan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya üst geçidi müjdesi verdi.

esenkent yaya üst geçidi kalkıyor mu Haberi

esenkent yaya üst geçidi kalkıyor mu


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatları ile  ana arterler üzerinde bulunan yaya üst geçitleri kaldırılmaya devam ediyor. Yayaların rahat geçişlerini sağlayabilmek amacıyla Sirkeci, Pertevniyal, İTÜ Ayazağa ve  Topkapı Pazartekke yaya üst geçidi kaldırıldı.


Esenkent yaya üst geçidi kaldırma çalışmaları 24 Ocak Cumartesi gece yarısı saat 00.10'da başlayacak. İlk etap söküm çalışmaları Sabah saat 06.00'ya kadar sürecek. İkinci etap çalışma  25 Ocak Pazar gecesi saat 00.10'da başlayacak ve aynı şekilde sabah saat 06.0'da tamamlanacak. Çalışmalar süresince  yolda kontrollü geçiş sağlanacak. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları öneriliyor.


Çalışmalar tamamlandığında yayalar metro altgeçidini kullanacaklar. Köprünün güvenli bir şekilde söküm ve kaldırılma çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından...