17 / 05 / 2024

Esenler asfalt ihalesini kim kazandı

Esenler asfalt ihalesini kim kazandı

Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No: 71 Esenler İstanbul adresinde gerçekleştirilen ihaleye altı firma katıldı. İhaleyi Boğaziçi İnşaat ve Plastik Sanayi ve Tic.Ltd.Ştl. kazandı...

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul Esenler projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den yeni konut bekleyenlere son dakika müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler projesinin ihalesini 12 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

TOKİ'den İstanbul Esenler'e 578 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 2. Etap projesinin ihalesini 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 31 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart'ta!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesini 20 Mart'ta gerçekleştirecek.

Enver Yılmaz: Ordu-Giresun Havalimanı’nın toplam maliyeti 270 milyon lira!

Enver Yılmaz, “Avrupa’nın tek, Türkiye’nin ise prestij projesi, Ordu-Giresun Havalimanı’nın toplam maliyeti 270 milyon lira. Biz göreve gelir gelmez yol sorununu çözmek için 309 milyon liralık sıcak asfalt ihalesini gerçekleştirdik” dedi.

Şişli Belediyesi asfalt kazı nakli ve serimi yapımı ihalesi sonuçlandı!

Şişli Belediye Başkanlığı 2014/55899 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Baldan Asfalt 1.345.900.00 TRY ile kazanan taraf oldu.

Esenler asfalt ihalesini Boğaziçi İnşaat kazandı!

Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No: 71 Esenler İstanbul adresinde gerçekleştirilen ihaleye altı firma katıldı. İhaleyi Boğaziçi İnşaat ve Plastik Sanayi ve Tic.Ltd.Ştl. kazandı...

Esenler asfalt ihalesini kim kazandı Haberi

Esenler asfalt ihalesini kim kazandı

Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No: 71 Esenler İstanbul adresinde gerçekleştirilen ihaleye altı firma katıldı. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 


Yaklaşık maliyeti 1.911.492,23 TRY olan ihalede beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Esenler genelindeki cadde ve sokaklarda mevcut asfaltın nakliyesi serilmesi ve baca yükseltilmesi yapım işi için açılan ihalede sınır değer 1,018,500.00 TL olarak belirlendi. 

En yüksek teklifin 1.432.815,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 1.119.372.00 TRY verildi. 


Boğaziçi İnşaat ve Plastik Sanayi ve Tic.Ltd.Ştl. 1.119.372,00 TRY ile kazanan taraf oldu. 


Ticari...